Trends:
Bulldog Gin Company

Bulldog Gin Company

Stad:
London
Plaats:
London
land:
Verenigd Koninkrijk
telefoon:
212-475-7232
website:
http://www.bulldoggin.com/

Gelanceerd in 2007, werd BULLDOG Gin bedacht met een nieuwe houding en benadering van de traditioneel conservatieve wereld van de super-premium gin.

BULLDOG werd opgericht door voormalig investment banker, Anshuman Vohra; die zijn passie voor gin ontwikkeld op jonge leeftijd onder het genot van gin tonics met zijn vader, een carrière diplomaat. Geïnspireerd door zijn reizen over de hele wereld, de heer Vohra (met de hulp van onze Master Distiller) afkomstig van een exotische mix van 12 botanische uit acht landen die een soepele, harmonieuze smaak uniek te BULLDOG dat hij voelde ontbrak in bestaande jenevers zou creëren. BULLDOG missie: op de groeiende vraag van de veeleisende klanten vermoeid door traditioneel populaire sterke drank zoals wodka dienst, evenals een revolutie en de categorie jenever uit te breiden.

Vervolgens werd de kenmerkende, iconische fles geboren. Ontworpen om de gedurfde filosofie achter de inhoud visueel te roepen, fles BULLDOG Gin's betekent een revolutionaire aanpak om de geest categorie die ervaart opleving in de afgelopen jaren. Als een onafhankelijke geest merk, buldog nam de inspiratie voor zijn naam van Sir Winston Churchill - een iconische, onafhankelijke geest zichzelf - en de Britse "Bulldog Spirit" dat hij belichaamde.

Sinds de lancering, heeft BULDOG gegroeid in sprongen.Klein beginnen en het ontwikkelen van een volgende in New York voor de lancering in Europa, heeft BULDOG Gin sinds gecultiveerd een toegewijde en trouwe aanhang in zijn belangrijkste markten en een steeds groter bereik, waaronder meer dan 25 landen wereldwijd. Volgende stap: steeds de vooraanstaande premium gin ter wereld!

Bulldog Gin Company: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Bulldog Gin Company