Trends:
Carlos Moro

Carlos Moro

Plaats:
La Rioja
land:
Spanje
website:
http://bodegacarlosmoro.com/

BODEGA CARLOS MORO is een wijnbouwproject gekenmerkt door de passie van een wijnmaker, oenoloog en wijnmaker die zijn label met succes heeft geïmplanteerd in andere even veeleisende en prestigieuze herkomstbenamingen.

Een opwindend werk gedreven door een team van wijnmakers die verantwoordelijk zijn voor het selecteren van een verzameling uitstekende betalingen op de linkeroever van de Ebro met zijn epicentrum in San Vicente de la Sonsierra, en die het startpunt vormen voor wijnen die tot de elite willen behoren DOCa Rioja.

In het wijnhuis valt de ondergrondse diepte van 150 meter op, met een capaciteit van 2000 vaten die het rijpen op natuurlijke en homogene wijze rijpt.

De passie en de wijnbouwkennis van het gehele wijnbouwteam van het wijnhuis hebben het mogelijk gemaakt om systemen van grotere verticaliteit en verzorging van de druif te selecteren, met systemen van bewegingen door zwaartekracht, die de processen van alcoholische gisting, maar ook malolactische, in grote afzettingen mogelijk maken. thermische inertie, net als het klassieke beton.
Deze nieuwe wijnmakerij landt als een ruggengraat tussen twee gemeenschappen, tussen twee rivieren (El Duero en Ebro) die in de tegenovergestelde richting stromen, naar dezelfde bestemming stromen: een markt die gewend is aan de vraag en uitmuntendheid van zijn wijnen, reden dat configureert, met nederigheid, eenvoud en professionaliteit, het belangrijkste en nobele doel van deze nieuwe Rioja-wijnmakerij.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Carlos Moro

Filters