Trends:
Casa Santos Lima

Casa Santos Lima

adres:
Quinta Da Boavista
Stad:
Aldeia Da Galega Da Merceana (Postcode 2580-081)
land:
Portugal
telefoon:
+351 263 760 621
Fax:
+351 263 760 628
website:
http://www.casasantoslima.com/

Casa Santos Lima is een familiebedrijf dat zich richt op de productie, het bottelen en de afzet van de Portugese wijnen. Het werkt direct of indirect in de regio's van Lissabon, Algarve, Alentejo, Douro en Vinho Verde. Op deze manier en van ongeveer 400 hectare wijngaarden, het bedrijf produceert wijnen bekend om hun uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en exporteert ongeveer 90% van zijn totale productie naar bijna 50 landen op 5 continenten. Casa Santos Lima is ook de grootste producent van "Vinho Regional Lisboa" en "DOC Alenquer" en in de afgelopen jaren is een van de meest bekroonde Portugese producenten in de grote nationale en internationale wedstrijden van wijnen geweest.

Momenteel is de belangrijkste voorzieningen van de onderneming (kantoren, winkel en grotere wijnhuizen) bevinden zich in Quinta da Boavista in Alenquer, op slechts 45 kilometer ten noorden van Lissabon. Dit Quinta behoort tot de familie Santos Lima al 4 generaties lang en biedt de ideale omstandigheden voor de kwaliteit van de wijnproductie.Casa Santos Lima heeft ook wijngaarden en de kelder gelegen in Tavira in de Algarve en ook door middel van overeenkomsten en partnerschappen met andere bedrijven en producenten, verkent ook de wijngaarden en wijnhuizen in de regio Alentejo, Douro en Vinho Verde.

Casa Santos Lima heeft een zeer brede portfolio van wijn, het produceren van elk jaar en in 5 regio's verschillende rode wijnen, wit, rosé, sprankelende, sprankelend, licht en late gewassen. Dit brede scala aan opties maakt het zeer dynamisch bedrijf in de binnenlandse en internationale markt en heeft een gestage groei jaar na jaar toegestaan. Op dit moment is het Casa Santos Lima is verantwoordelijk voor de productie van ongeveer 40% van alle gecertificeerde wijn van de regio Lissabon en is een van de grootste exporteurs van Portugese wijn.

Casa Santos Lima werd opgericht om de opvolging van de activiteit worden ontwikkeld door de familie Santos Lima al generaties lang. Deze activiteit is een initiatief van Joaquim Santos Lima, die in de late negentiende eeuw, was al een belangrijke producent en exporteur van wijn.Maria João Santos Lima en José Luís Santos Lima Oliveira da Silva, kleindochter en achterkleinzoon van de oprichter, het bedrijf opnieuw gelanceerd in 1990 en droeg de herbeplanting van de meeste wijngaarden, een verbetering van de rassen van wijnstokken en modernisering van de gehele productie-structuur.

In het kader van de kwaliteit van de wijn bottelen activiteit, heeft het bedrijf vroeg op een multi-brand strategie ontwikkeld, gericht op een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding producten.

In 1996 begon de verkoop van de eerste gebottelde wijnen - Quinta da Espiga, Quinta das Setencostas, stro-Canas en sommige soorten die ooit had veel succes in de binnenlandse en internationale markten. Momenteel wordt ongeveer 90% van de totale productie geëxporteerd naar bijna 50 landen op 5 continenten. Deze grote nadruk op export is fundamenteel aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van hun wijnen, een deel van de houding en de filosofie van het bedrijf. Dit werd op een systematische manier bevestigd door de toekenning van talrijke prijzen en gunstige beoordelingen door de vakpers en de verdeling van de verwijzingen "Best Buy".

In een meer recent verleden de onderneming aan een uitbreidingsplan voor andere regio's, zoals de Douro, Vinho Verde, Alentejo en de Algarve de aankopen van nieuwe woningen en bedrijven of samenwerkingsverbanden met lokale producenten. Casa Santos Lima heeft nu een nog completer en gediversifieerd aanbod klaar om de eisen van de markten te voldoen.

Casa Santos Lima exporteert momenteel ongeveer 90% van haar productie naar Europa, Azië, Afrika, Amerika en Oceanië.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Casa Santos Lima