• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Het dorp Fonterutoli, een oude Florentijnse vestingwal, op enkele kilometers van Castellina in Chianti, geniet van een uitzonderlijk uitzicht op Siena, zo dichtbij kunt u de Torre del Mangia en de vorm van de Duomo onderscheiden.
De eeuwenoude behorende tot de Marquises Mazzei heeft de paar huizen, de kerk van San Miniato en de villa, gebouwd aan het eind van 1500 in plaats van het versterkte kasteel, vrijwel ongewijzigd bewaard. Hier is de tijd gestopt met het behouden van de charme van de Middeleeuwen.

De uitmuntendheid van de wijnen van Castello di Fonterutoli is wereldwijd bekend en is een van de mijlpalen van de Chianti Classico.
Fonterutoli produceert ook de Chianti Classico DOP Extra Vierge Olijfolie van Castello di Fonterutoli, buitengewoon om zijn fijnheid en persoonlijkheid, dankzij de verscheidenheid aan olijfboommolens, leccino-, moraiolo- en pendolino-planten en een eigen molen die de olijven omgeeft afwezigheid van zuurstof.
Ook in Fonterutoli cultiveert Carla Mazzei lavendel met toewijding, waarvan de essentie de lijn van cosmetische producten is die haar naam draagt.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Castello Di Fonterutoli Mazzei