Trends:
Castillo de Perelada

Castillo de Perelada

adres:
Plaça Del Carme, 1
Stad:
Perelada (Postcode 17491)
Plaats:
Girona, Catalonia
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 972 538 011
Fax:
(+34) 972 538 277
website:
http://www.castilloperelada.com/

Castillo de Perelada is gelegen in het noordoosten van Catalonië, in de provincie Girona. Het productiegebied omvat 40 gemeenten en neemt de hellingen van de bergen van Rodes en Albera een boog die loopt van Cape Creus te bellen Garrotxa d'Empordà.

Het klimaat wordt beïnvloed door de noordenwind, harde noordenwind die gewassen. Anders, de winters zijn mild, met weinig vorst, en de zomers zijn warm, maar getemperd door de werking van de zeewind. Met betrekking tot neerslag, staat rond 600mm. per jaar.

Ze zijn over het algemeen arme bodems, graniet in bergachtige gebieden van de alluviale vlakte en leisteen in de kuststrook.

Witte druiven zijn Garnacha Blanca, Macabeo, Muscat, Xarel-lo en chardonnay. In tegenstelling inkten zijn Carignan, Grenache, Syrah, ull Llebre / tempranillo, cabernet sauvignon, cabernet franc en merlot.

De boerderij Malaveïna is een van de beloftes meer toekomstige Castillo de Perelada. Inderdaad, deze wijngaard geresulteerd in de productie van wijnen van grote persoonlijkheid, waardoor de ontwikkeling van de eerste landgoed wijn uit dit wijnhuis, Finca Malaveïna Perelada Castle.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Castillo de Perelada