Trends:
Château Gruaud Larose

Château Gruaud Larose

adres:
Château Gruaud Larose
Stad:
Saint-Julien (Postcode 33250)
land:
Frankrijk
telefoon:
(+33) 556 731 520
Fax:
(+33) 556 731 520
website:
http://www.gruaud-larose.com

Gruaud trekt op de vloer, tannines en terroir. Larose heeft poëzie, aroma en boeket. Dus kon Abbe GRUAUD hebben hun wijn, een wijn vol elegantie en kracht beschreven? Château Gruaud Larose is anders dan andere wijnen.

Abbe Gruaud wilde een subtiele wijn met karakter, vergelijkbaar met de mooiste kunst in de wereld. Jaar na jaar, we blijven hun werk. Altijd verlegen en gereserveerd in zijn jeugd een Gruaud Larose onthult langzaam zijn karakter. Soms toont een grillige, besluit op een dag om hun kracht en dan nog een dag te betuigen aan uw elegantie tonen. Er wordt gezegd dat "het zeer Larose" als je jong, slim en charmant bent.

Maar Gruaud Larose Château verbergt een kracht die alleen kan voelen zijn trouwe vrienden. In de eerste benadering, ze voelen zich gelukkig en willen weer ontmoeten om elkaar te leren kennen en ontdekken hun persoonlijkheid. Nieuwe gesprekken en uitwisselingen, en vervolgens de wijn bevat meer informatie over jezelf, het is als een openbaring.

Alleen op dit punt, goed je kunt de kracht van haar structuur, als gevolg van een strenge traditionele onderwijs, die overgaat in elegantie en verfijning te voelen.Dan, in hun mooiste, de wijn wordt poëzie. Plotseling, aroma en boeket, de sterke identiteit van beide bodems, tannines en terroir, en Chateau Gruaud Larose lijkt eeuwig en van de oogst 1870.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Château Gruaud Larose

Filters