Clos Mogador

Clos Mogador

adres:
Camí Manyetes, S/n
Stad:
Gratallops (Postcode 43737)
Plaats:
Tarragona, Catalonia
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 977 839 171
Fax:
(+34) 977 839 426
website:
http://www.closmogador.com/

René Barbier, een afstammeling van een beroemde dynastie van wijnmakers van Franse oorsprong en ook in de Penedès opgericht, was één van de pioniers van de nieuwe Priorat rood en met succes inzetten dit moeilijke gebied wanneer anderen genegeerd.

Het wijnhuis werd opgericht in 1989, maar dat het langer was dan Barbier had geleid, samen met andere wijnmakers, de revolutie in deze regio een nieuwe impuls aan de wijnen van Priorat geven. Deze wijnmakers gestart met een gezamenlijk project dat het lot van de titel is gemarkeerd.

De wijngaard van Clos Mogador is een enorme amfitheater lei aan zijn voeten gewassen door de Siurana rivier rijk aan geschiedenis en Moorse legenden. Bij het opstellen van zijn wijnen, Clos Mogador uitblinken in hun processen van ontwikkeling en veroudering zorg. Het geproduceerd in de eigen wijngaarden wijn heeft verdiend respect over de hele wereld. Daarom heeft het moest een aantal investeringen te maken, verstrekken van hun wijnmakerij een goede batterij van de nieuwe Franse Allier eiken vaten. Het paradepaardje van wijn is de Clos Mogador, een back-up van grenache, syrah en cabernet sauvignon.

Tot 1999, de Verenigde Staten ontwikkeld in Daphne Glorian Clos Mogador, René Barbier met zijn Clos Erasmus, van één van de kleinere bedrijven in de Priorat, en word 'cult wijn'. Sinds 2000 is hij al in zijn eigen wijnmakerij, dat is de oudste van Alvaro Palacios.

Clos Mogador: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Clos Mogador