Trends:
Compañía de Vinos Telmo Rodríguez

Compañía de Vinos Telmo Rodríguez

adres:
El Monte, S/n
Stad:
Lanciego (Postcode 01308)
Plaats:
Álava, Pais Vasco
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 945 628 315
Fax:
(+34) 945 628 314
website:
http://www.telmorodriguez.com/

In 1994, Pablo Rodriguez Telmo Eguzkiza en een derde met een wijn wijnmaker Garnacho gemaakt van oude wijngaarden in Navarra. De wijn heet Alma. En zo begint het project, dat oorspronkelijk werd genoemd Wine Company van La Granja. Een naam die was nogal een intentieverklaring: het was duidelijk dat het bedrijf zou meer wijn te maken en had een eerbetoon aan The Farm, de beroemde glasfabriek, getuige van een zeldzame Spaanse ambacht, nu bijna verdwenen.

Hoewel wijn Navarro was een succes, stijgende prijzen van druiven-jaren '90, en het gebrek aan inzet van coöperaties waarin het bediend, dwong het bedrijf om het gebied te verlaten om zich te concentreren op andere projecten.

Rueda is het tweede gebied verkend. Dat is waar het project wordt geboren Basa. Dan is de wijnen werden geëxporteerd in zijn geheel. Zoals andere merken verscheen als Aran, Molino Real of Lanzaga, de noodzaak zich voordoet om ampararlas onder een label.Het bedrijf is uitsluitend in handen van Paul Eguzkiza en Telmo Rodriguez, die beslissen om te spreken van "Telmo Rodriguez Wine Company", zoals het bekend is in de wijnwereld als een van de aanstichters van de Spaanse wijnbouw.

Sinds haar oprichting heeft de fundamentele argument van de Vereniging van Vinos Telmo Rodriguez is de enige gebruik van inheemse rassen van de oorspronkelijke zones. Deze filosofie staat in contrast met de giek tijde van de invoering van vreemde rassen, bijna alle Spaanse wijngaard.

Een ander initiatief waaraan het project wil bijzondere aandacht te schenken, zelfs vanaf het begin, is om te herstellen vergeten wijngaarden. Dus de projecten komen uit Malaga, met Molino Real, of Cebreros met Pegasus.

De aanvankelijke gebrek aan media-aandacht voor wijn vereist eenvoudige snelle commercialisering. Wijnen gemaakt in Navarra, Rueda, Alicante, Toro, Aragon, Ribera del Duero, Rioja, Valedorras en Cigales, laat grondige studie Tempranillo, Tinto fino, Tinta de Toro, Garnacha, Monastrell, Mencia, Verdejo, Viura en Godello .Vanaf het begin deze wijnen willen een landschap voornamelijk gebaseerd op goede druiven en wijnmakers uitzonderlijke families weer te geven.

Wijnen voren als Dehesa Gago, Basa, Gaba do Xil, Viña 105, Gago, Gazur, Almuvedre, LZ of MR, onder anderen. Het bedrijf Telmo Rodriguez wijnen op basis van dit werk op zijn grote intuïtie voor het detecteren van de beste gebieden, hun vermogen om de beste wijnmakers, wijn kennis en uiteindelijk zijn grote verstandhouding met de beste verdeling van de belangrijke wereldmarkten te motiveren.

Op het moment heeft het bedrijf ontwikkelde projecten Wijnen voor importeurs of speciale klanten, zoals Marks & Spencer in Groot-Brittannië. Dit heeft geleid tot merken zoals Pago Real, Perez Burton, de hel of Lunaran Peña, die proberen om de aanpak van de grote gewezen op de vooruitgang die is geboekt in het Spaans wijngaarden.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Compañía de Vinos Telmo Rodríguez