• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Cristiano Van Zeller

Cristiano Van Zeller

Plaats:
Porto
land:
Portugal
telefoon:
+351 223744320
website:
http://www.quintavaledonamaria.com

Van Zellers werd officieel in 1780 opgericht als een exportbedrijf van Port door de eerste generatie Portugese van Zelleres.

Een van de grootste bedrijven van die tijd zou in het midden van de negentiende eeuw aan een ander huis worden verkocht.

De familie van Zeller heeft het hersteld door het in 1930 op te nemen in Quinta do Noval - Quinta do Noval was toen eigendom van mijn overgrootvader Luís de Vasconcellos Porto, wiens dochter en erfgename, mijn grootmoeder Rita de Vasconcellos Porto, onlangs met de man was getrouwd. mijn grootvader Cristiano van Zeller, de directe afstammeling van de oprichter.

In 1993 werd Van Zellers & Co. samen met Quinta do Noval verkocht in een periode van rust waarin het geen voorraad of commerciële activiteit had.

In 2006 heb ik eindelijk het bedrijf en zijn merken teruggekregen. Datzelfde jaar ben ik begonnen met het produceren van Douro DOC-wijnen onder de merken "VZ" en "Van Zellers" en in 2009 heb ik een glimp opgevangen van de wijnen van Porto Van Zellers en een nieuw hoofdstuk geopend in de geschiedenis van dit tweehonderdjarige bedrijf.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Cristiano Van Zeller

Filters

Categorie

Soort Wijn

Wijn Land

Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB)

Robert Parker

Winkels