Descendientes de J. Palacios

Descendientes de J. Palacios

adres:
Calvo Sotelo, 6
Stad:
Villafranca Del Bierzo (Postcode 24500)
Plaats:
Bierzo, Castilla y León
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 987 540 821
Fax:
(+34) 987 540 851

Ricardo Perez Palacios is een van de grote architecten van een stille revolutie die plaatsvindt in de tot nu toe vrij immobiele regio Bierzo. Chelo's zoon Palacios, van de dynastie bekende Palacios (Remondo) van Rioja, en dit avontuur heeft hem geholpen zijn beroemde oom, Alvaro Palacios, bekend om zijn wijnen van Priorat. Ricardo, 25, waarvan iedereen weet door 'Titin', heeft een lange ervaring in Frankrijk, Chili en de Verenigde Staten, en de wijn hebben geleefd sinds de geboorte, en veel grote producenten hebben bezocht Frankrijk samen met Alvaro. Van de gepassioneerde inzet van de twee Palacios Bierzo hellingen worden geboren, niet goed Mencia druif wijnen, maar de eerste grote wijnen van de grote ruimte, misschien een dag de Priorat noordwesten.

Het lijkt erop dat het idee van Bierzo was al aan het hoofd van Alvaro Palacios vanaf het moment dat liep Spanje verkopen vaten voor wijngaarden, en is gebleven winterslaap terug tot de tijd te komen en de juiste omstandigheden om het project te starten, eenmaal geconsolideerd het werk van een tiental jaar in Priorat. In feite merken we op dat in eerste instantie twijfelde tussen naar een Bierzo of Priorat ontwikkelen. Het werd uiteindelijk beslist door de Priorat, en was 10 jaar later, toen het idee weer aan de oppervlakte, maar door Ricardo, die, werd bij een bezoek aan het gebied blij met het, de heropleving van de latente ideeën in de geest van Alvaro.

Afstammelingen van J. Palacios is de naam van het bedrijf dat is ontstaan, zowel ter ere van de vader en grootvader van Ricardo Alvaro, die in 2000 overleed. Ze begonnen tekening in '99, en langzamerhand een wijnkelder, het kopen van kleine stukjes van de wijnstok ... Ze hebben een oude kelder, steen, in Villafranca del Bierzo, die volledig zijn gerestaureerd en Alvaro beschreven als "leuk en gezellig."

Op dit moment heb ik twee verschillende wijnen, een meer fundamentele, simpelweg genaamd Bierzo, en een ander een beetje meer bijzonder, met de naam van Corullón. Corullón is de naam van het dorp waar de wijngaarden zich bevinden. De andere wijn, Bierzo (zal dat merk dat hetzelfde is als de naam van de naam te behouden?), Is gemaakt met druiven van verschillende percelen in verschillende termen van het hele gebied. Naar zijn mening is de meest veelbelovende wijnen komen uit Corullón termijn. Sommige van de wijnstokken zal de kwaliteit van de wijnen die zij produceren, evenals andere beroemde wijngaarden zoals L'Ermita in Priorat, La Loire Coulee Serrant o Landonne in Côte-Rôtie weten. Kalkrijke klei ... zuidelijke blootstelling, oude wijnstokken, leisteen bodems Volgens Alvaro "in 2001 is er een verandering in de lijn van wijnen, zoals Bierzo waarschijnlijk stoppen met het doen en focus op Corullón, produceren van een aantal wijnen uit specifieke boerderijen binnen de termijn van Corullón. Dit alles is nog onbeslist, zoals we allemaal rubrieken in het vat en is niet volledig gedefinieerd. Maar de kwaliteit en de persoonlijkheid van 2001 is fascinerend. "

Descendientes de J. Palacios: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Descendientes de J. Palacios