Trends:
Domäne Wachau

Domäne Wachau

land:
Oostenrijk
telefoon:
+43 2711 371
website:
https://shop.domaene-wachau.at/

De Domäne Wachau is diep geworteld in de regio Wachau. Bijna 440 hectare aan wijngaarden worden geteeld door de leden van deze kwaliteitsgerichte coöperatie - die 30 procent van het hele wijngebied van Wachau vormen. Deze wijngaarden zijn te vinden op steile terrassen versterkt door oude droge stenen muren en maken deel uit van een cultureel werelderfgoed. Beroemde namen als Achleiten, Kollmitz, Loibenberg en Tausend-Eimer-Berg zijn te vinden op de wijnkaart van Domäne Wachau en maken het de enige wijnmakerij in de Wachau met wijnen van alle van de meest prestigieuze locaties in de regio.

Domäne Wachau streeft naar de hoogste kwaliteit en produceert als lid van de Vinea Wachau Nobils Districtus kwaliteitsassociatie wijnen in de categorieën Steinfeder, Federspiel en Smaragd. Druiven zijn afkomstig van onze eigen wijngaarden in de Wachau; de aankoop van druiven, most of wijn van buiten de Wachau is niet toegestaan.

Domäne Wachau is een van de grootste wijnmakerijen in Oostenrijk en produceert alleen wijnen in het premiumsegment. Nieuwe maatregelen voor kwaliteitsborging hebben Domäne Wachau erkend als een van de top tien beste witte wijnproducenten in Oostenrijk.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Domäne Wachau

Filters

Wijnen van Domäne Wachau