Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

Dominio de Tares

León, Castilla y León

Meer informatie

Alle producten van Dominio de Tares

12 producten
ornament ornament ornament

over Dominio de Tares

Dominio de Tares ligt in de Bierzo Alto, San Román van Bembridge, in de Bierzo Alto industriepark, met een jong, professioneel en creatief, dat zijn inspanningen richt op de inzet van de consument vintage na vintage heeft vertrouwd op de kwaliteit van onze wijnen. Een referentie geworden wijnmakerij voor de wijnindustrie, niet alleen voor de kwaliteit van onze wijnen, maar de werkelijke concept dat we hebben ontwikkeld.

Wijn is het centrum van alle activiteiten Dominio de Tares. De realiteit van de Bierzo wijn, als een grote puzzel in verschillende bodems en microklimaten, terroir waar we concentreren onze studies aan de terroir begrip Chateau (waar het wijnhuis is gelegen binnen een enkele plek van wijngaarden) te maken heeft geen geldigheid hebben in deze regio.

Ontdek oude wijnstokken en zetten ze om de beste te bieden, is de draaias waar alle inspanningen van het technische team van Dominio de onkruid en de technische teams van de Universiteit van León.Lokaliseren van faciliteiten in een industrieel park (waar alle diensten toegankelijk, datanetwerken, watervoorziening in optimale omstandigheden, toegankelijkheid, enz.) sluit de cirkel van onze business propositie. De beste wijnen met de beste diensten aan een wijnhuis Dominio de Tares vinden als referentie.

Scherpstellen alle inspanningen Dominio de Tares te voldoen en te verrassen met elke nieuwe vintage wijn gemaakt door ons technisch team, en dankzij de loyaliteit van onze klanten hebben we beloond voor al ons werk met een reeks van awards die onomstotelijk zeggen dat hebben verheven tot de hoogste uitdrukking product van de wijngaarden van Mencia en Godello van dit land.

Lees meer Minder lezen Blue Arrow Down Icon

Locatie en andere informatie

Dominio de Tares
Dominio de Tares
Plaats: San Román De Bembibre (Postcode 24318)
Plaats: León, Castilla y León
Land: Spanje
Telefoon: (+34) 987 514 550
http://www.dominiodetares.com