Trends:
Dr Loosen

Dr Loosen

adres:
Weingut Dr Loosen
Stad:
St. Johannishof (Postcode 54470)
Plaats:
Bernskatel, Rheinland-Pfalz
land:
Duitsland
telefoon:
(+49) 065 313 426
Fax:
(+49) 065 314 248
website:
http://www.drloosen.com

Wat mij het meest onder de indruk over de grote wijnen van de wereld - afgezien van de immense plezier van het drinken van hen - is het diep geworteld, fel gehouden filosofieën van de mensen die ze maken. De grote wijnmakers Ik heb altijd ontmoette beschikken over een duidelijk concept in hun gedachten - voor de eerste druif wordt geplukt - van wat hun wijnen moeten zijn. Het is een visie die terroir meer dan technologie, en druif kwaliteit boven kwantiteit stelt. Hun wijnen zijn geweldig omdat ze delen een toewijding aan het produceren intense, geconcentreerde wijnen die trots verkondigen hun erfgoed.

Dit is het niveau van de wijnbereiding die we nastreven in onze twee landgoederen: Dr Loosen aan de Moezel en JL Wolf in de Pfalz. Ons doel is om wijnen die heerlijk om te drinken en trouw aan hun wortels maken. Als ik drink een Riesling van een grand cru wijngaard zoals Wehlener Sonnenuhr, ik wil de blauwe lei bodem die de vrucht voedt ruiken. Ik wil de diepte van de oude wijnstokken proeven. Ik wil het karakter van de vintage ervaren. Ik wil authenticiteit, zonder dat, een wijn is gewoon een andere drank.

Natuurlijk, de maat van een grote wijn is niet waar het begint, maar waar het eindigt - in het glas.Ik hoop dat je geniet van het drinken van de wijn zo veel als wij hebben genoten van het maken van hen.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Dr Loosen

Filters

Te koop