Trends:
Emelisse

Emelisse

adres:
Nieuweweg 7
Stad:
PA Kamperland (Postcode 04493)
land:
Nederland
telefoon:
0113 37 02 62
website:
http://www.emelisse.nl/

Brouwerij Emelisse: Lekker genieten in een brouwerij

De centrale ligging, de stijlvolle uitstraling en de combinatie met de brouwerij maken van Restaurant Emelisse de ideale plaats voor een lunch of diner voor jong en oud.

Bovendien is Brouwerij Emelisse de uitgelezen lokatie om een (bedrijfs)feest, bruiloft of jubileum te vieren. Wij zijn een officiële trouwlocatie en halen alles uit de kast om van uw huwelijk een onvergetelijke dag te maken.

1e Brouwer van Emelisse is Kees Bubberman. Samen met brouwer John de Vries is hij verantwoordelijk voor kwaliteit van de bieren bij Brouwerij Emelisse. Een hoppig karrakter is de stempel die zij aan onze bieren meegeven.

Brouwerij Emelisse staat bekend om zijn vernieuwing en internationale oriëntatie. Met enige regelmaat valt de brouwerij in de prijzen. In 2011 mocht Bubberman de Zilveren Knuppel in ontvangst nemen. In 2012 waren we op uitnodiging bij het wereldberoemde Salone del Gusto in Turijn, om er workshops te geven op het gebied van foodpairing. In 2013 werd het lentebock uitgeroepen tot Lekkerste Lentebock van Nederland.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Emelisse

Filters

Te koop