Trends:
Enate

Enate

adres:
Avenida De Las Artes, 1
Stad:
Salas Bajas (Postcode 22314)
Plaats:
Huesca, Aragon
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 974 302 580
Fax:
(+34) 974 300 046
website:
http://www.enate.es

Enate (Crianzas Wijngaarden en Upper Aragon SA) is de belangrijkste referentie in Somontano benaming van oorsprong en omschrijft zichzelf als een greep van onze tijd, leerling van de natuur, die respecteert en bewondert en ernaar wordt gestreefd vast te leggen perfect voor streaming in zijn wijnen. Een woning aseptische en functionele wijn met niets te maken met de donkere beeld en grondwater dat schimmels en vocht en spectrale vorm heeft.

Nieuwe tijden lijken hun beste bondgenoten in de ontwerpen en vormen hebben. Het terrein is aangelegd met geometrische precisie. Ze herhalen een ritme van lijnen en randen die de gebogen lijn (de ronde vormen zijn uniek voor het vat) te negeren.

De architect heeft getrokken vanaf het eerste moment de intense helderheid van deze regio en is verhuisd naar het interieur ruimten, zodat ook binnen altijd het gevoel dat het een beetje uit. Het is misschien wel het beste voorbeeld van dit samenspel tussen natuur en architectuur.

Enate biedt een breed scala aan wijnen, van klassieke veredeling en reserves, diverse rassen, verschillende prijzen en verschillende persoonlijkheden om wijnen geselecteerd als zijn gewaardeerde Enate Een van chardonnay. Oogsten hand, natuurlijke behandelingen, lage opbrengsten ... en de wijze hand van een groot team van ontwikkelaars zeggen, jaar na jaar, de hoge kwaliteit van Enate wijnen, wijnen jonger dan de Pyreneeën, in de rustige en prachtige omgeving van Somontano.

Enate flessen (Enate is EnArte: kunst en wijn, inhoud en container) worden ook gekenmerkt als "een contemponáneo kunst sculptuur" en hun labels zijn een echte artistieke erfgoed, reproductie van werken van grote meesters, zoals de jeugd Artiesten: Antonio Saura, Eduardo Chillida, Beulas Jose, Salvador Victoria, Antoni Tàpies, Jose Manuel Broto, Victor Mira, Cerdá Pepe, Alberto Carrera, Frederic Amat, Badenes Vicente, Alberto Duce, Eduardo Arroyo, Mapi Ribera, Carmen P. Ramirez, Gustavo Torner, Vicente García en Jose María Subirachs Plana.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Enate