• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18h
  • Winkelwagen
Ervideira

Ervideira

land:
Portugal
telefoon:
+351 266 950 010
website:
http://ervideira.pt/www/

De eigendommen van Monte da Ribeira en Herdadinha behoren tot de familie Leal da Costa, het eerste record dat werd gevonden onder de naam Maria Luisa Godinho N.1807, grootmoeder van de 1e Conde D'Ervideira die in 1880 de productie van de Ervideira-wijnen startte, op zijn beurt overgrootvader van de huidige producenten.

De Conde D'Ervideira, vernoemd naar José Perdigão Rosado de Carvalho, ontving de titel van Koning Carlos I als erkenning voor zijn sociale werk in de regio, dat behalve een geweldige boer die honderden banen opleverde, ook een politicus was , filantroop, burgemeester van Évora, oprichter van Casa Pia en een hoog lid van Santa Casa da Misericórdia, naast andere functies.

In de eerste generaties had de productie van wijn de functie om het gezin te bevoorraden en om de salarissen van de vele werknemers van de landbouwonderneming te voeden en te betalen.

Tegenwoordig heeft het bedrijf 160ha wijngaarden verdeeld over de twee eigendommen, gewijd aan de productie en verkoop van wijnen met een uniek karakter, waardoor Ervideira een 'ambassade' van geweldige wijnen over de hele wereld wordt.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Ervideira