Trends:
Fuller's

Fuller's

adres:
Fuller, Smith & Turner P.L.C. The Griffin Brewery Chiswick Lane South W4 2QB
Stad:
London
Plaats:
London, London
land:
Verenigd Koninkrijk
telefoon:
+44 (0)20 8996 200
Fax:
+44 (0)20 8995 023
website:
http://www.fullers.co.uk/

Griffin Brewery Fuller is de thuisbasis van een familie van bieren erkend als een van de beste in de wereld.

Ons assortiment van bieren is een schitterende reeks van prijzen gewonnen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, met inbegrip van wordt genoemd Kampioen Bier van Groot-Brittannië, op camra's Great British Beer Festival, een ongekende vijf keer. Van scherpe blonde bieren, tot volle smaak traditionele bieren en rijke donkere porters, we brouwen bieren van de beste kwaliteit aan elke veeleisende gehemelte.

Wat maakt Fuller's bier zo speciaal? Aan te dringen op de beste mout en hop misschien. Of misschien is het onze unieke gist. Maar meer dan dit, het duurt vaardigheid, geduld, jarenlange ervaring en een felle trots in het zijn de beste.

Pas op, het brouwen samen met vele andere industrieën gebruikt veel onbekende namen en termen die een heel eenvoudig proces klinkt verbijsterend kan maken!

De 4 belangrijkste ingrediënten van bier zijn water, mout, hop en gist. Een gemiddelde dagelijkse brouwsel van Fuller's topmerk London Pride maakt gebruik van 750 vaten met water, 13 ton mout, 110 kilogram van hop en 320 kilo gist.Dit alles levert 640 vaten of 184.320 pinten London Pride - dat is genoeg om elke toeschouwer drie pinten geven elk op een Wembley Cup Final - misschien niet een heel goed idee, maar het geeft je een idee van de omvang van de brouwerij werkt!

Het belangrijkste ingrediënt bij het brouwen is echter iets wat je niet kunt zien. Het is onze filosofie brouwen en de trots en de passie die onze brouwen team, en iedereen bij Fuller's, heeft die door hun aderen.

De vastberadenheid om altijd verrassen onze klanten met onze brede selectie van bieren is wat houdt ons gaande.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Fuller's

Filters

Te koop