Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

G.H. Mumm

Champagne-Ardenne, Grand Est

Meer informatie

Alle producten van G.H. Mumm

19 producten
ornament ornament ornament

over G.H. Mumm

Al bijna twee eeuwen geleden, de bouw van het huis GH Mumm duurt ongeveer solide waarden die nog steeds hun identiteit te definiëren.

De geschiedenis van het Huis is geschreven als een menselijk avontuur doordrenkt met de passie van de mensen die het gebouwd.

Surfen op en langs de rand van de wereld, deze mannen vertrokken als een erfenis van een echte smaak voor het uitzonderlijk dat, in de afgelopen decennia, is aangewakkerd door moed en trots. Vandaag, nog steeds achtervolgen dit streven naar uitmuntendheid begonnen door zijn voorgangers.

De Vineyard Huis GH Mumm strekt zich uit over 218 hectare, dalend naar 98% in de omvang van de crus van de Champagne-streek.

Tussen 8 grands crus meest gereputeerde wijngaard Champagne zijn: Ay, Bouzy, Ambonnay, Verzy, Verzenay, Avize, Cramant en Mailly-Champagne.

De Vineyard Huis GH Mumm beslaat 25% van de productie-eisen.

De resterende 75% van de behoeften wordt geleverd door onafhankelijke wijnmakers met weefsel dat speciale banden hebben.

De combinatie van wijngaard huis en deze voorraden zal het Huis GH Mumm respecteren uw stijl, een filosofie die zo dicht mogelijk bij de kwaliteit van de druiven te controleren.

In GH Mumm, de chef de grot heeft een gevarieerde grondstoffen en uitstekende kwaliteit.

De hele filosofie van GH BMM House kan worden samengevat in de beroemde zin van Georges Hermann Mumm, "Alleen de beste." Deze gemoedstoestand veroveraar altijd weerspiegeld werden op verschillende gebieden.

In de kwaliteit van haar champagnes, uiteraard, maar ook in sociale vooruitgang, communicatie en technologie. Hieronder volgt een overzicht van de meest opvallende innovaties waardoor deze filosofie wordt geïllustreerd.

Lees meer Minder lezen Blue Arrow Down Icon

Locatie en andere informatie

G.H. Mumm
G.H. Mumm
Plaats: Reims (Postcode 51100)
Plaats: Champagne-Ardenne, Grand Est
Land: Frankrijk
Telefoon: (+33) 326 495 969
http://www.mumm.com