Gin Sea

Gin Sea

Stad:
Dumbría
Plaats:
A Coruña, Galicia
land:
Spanje

SEA GIN: Gin komt uit het noorden.

Manuel Barrientos, Dumbría (Costa da Morte), A Coruña. Meer dan 15 jaar ervaring als sommelier in restaurants kenmerkte Galicische en Brand Ambassador van merktekens op premium geesten. Manuel Barrientos is de eigenaar en bedenker van GIN SEA. Een personeel gin, delicaat en klassiek.

In Galicië Gin ontkiemen het idee van Sea zwanger uw stijl, kiezen hun botanische en te ontwikkelen. Honderden testen, de resultaten van het mengsel van verschillende verzachtende botanische totdat we ons uiteindelijke voeding. Meer dan 100 Galicische hospitality professionals deelgenomen aan de verschillende fasen.

Uit Londen import graanalcohol met vijf destillaties. De hoge zuiverheid leidt tot zijn recht elk van onze botanische maceratie.

In het Baskenland producten jenever, in Distilleries Manuel Acha, een van de oudste distilleerderijen van Europa. Het werd opgericht in 1831 en heeft nog steeds de trage verwerkingsmethoden en traditioneel.Ze hebben een kleine distilleerderij in 1890, het huis Herve & Moulin de Bourdeaux, zeker een van de oudste nog steeds actief.

Gin Sea: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Gin Sea