• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

H. M. Borges

H. M. Borges

Plaats:
Madeira
land:
Portugal
telefoon:
+351 291 223 247
website:
https://www.hmborges.com/

HMBorges werd in 1877 opgericht door Henrique Menezes Borges, die zijn hele leven lang op zoek was naar een selectie van wijnen geproduceerd in Madeira, om door te gaan met het ouder worden. Momenteel wordt het beheerd door de vierde generatie van zijn familie.

De missie van HMBorges: "De beste kwaliteit wijnen en de hoogste waarde voor haar klanten laten groeien, produceren en verkopen, op zoek naar verbetering van kwaliteit, efficiëntie, effectiviteit en winstgevendheid en gedeelde verantwoordelijkheid in de oplossing van problemen, het onderhoud van een gezonde, gastvrije en veilige omgeving, om het welzijn van zijn werknemers te garanderen en loyaliteit, trots, vertrouwen en wederzijds respect op te bouwen.

Het eiland Madeira in de Atlantische Oceaan, vulkanische formatie, is ontstaan ​​uit een uniek en indrukwekkend landschap dat wordt gedomineerd door steile bergen, diepe valleien en het exotische en dichte Laurisilva-woud dat in 1999 door UNESCO werd uitgeroepen tot Werelderfgoed.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van H. M. Borges

Filters

Categorie

Soort Wijn

Wijn Land

Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB)

Winkels