Trends:
Henriques & Henriques

Henriques & Henriques

adres:
Avenida Da Autonomia Nº1
Stad:
Câmara De Lobos
land:
Portugal
telefoon:
+351 291 941 552
website:
http://www.henriquesehenriques.pt

De geschiedenis van Henriques & Henriques, gesticht door João Gonçalves Henriques, gaat terug tot 1850. Na zijn dood in 1912 werd een samenwerking tot stand gebracht tussen zijn zonen, Francisco Eduardo en João Joaquim Henriques, vandaar Henriques & Henriques.

Vanaf dat moment speelden Henriques & Henriques een belangrijke rol in de wijnbouw en de wijnbereiding op het eiland en in 1913 werden de familiale belangen gevestigd als een bedrijf, en in 1925 concentreerde het bedrijf zich op het verschepen van zijn eigen wijnen in plaats van het aan andere te leveren. verladers.

Met de dood, in 1968, van de laatste van de Henriques, João Joaquim Henriques, bekend als "João de Belém" (die geen erfgenamen had) werd het bedrijf overgelaten aan zijn drie vrienden en partners: Alberto Nascimento Jardim, Peter Cossart ( die 53 jaargangen met het bedrijf maakte) en Carlos Nunes Pereira.

In juni 1992 ondernamen Henriques & Henriques een uitbreidingsprogramma met een waarde van meer dan 5.000.000 € en investeerden zij in de bouw van een nieuw pand in Câmara de Lobos en ook in de bouw van een nieuw wijnbouwcentrum in Quinta Grande.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Henriques & Henriques

Filters

Te koop