• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Winkelwagen

De ruimte, de tijd, de passie, de aard, het plezier, het leven. We zijn ervan overtuigd dat dromen alleen echt worden nagebootst wanneer ze met anderen worden gedeeld.

Malhadinha Nova is een typisch Alentejo familie landgoed gelegen in Albernoa, een klein dorp in het hart van 'Baixo' Alentejo. Het is een plaats van vrijheid en eindeloze horizonten.

Sinds 1998 hebben de passie en het engagement van de familie een lang verlaten land getransformeerd in velden die het leven schenken aan echte, hoogwaardige Alentejo-producten.

De perfecte weersomstandigheden van de Alentejo, de op schist gebaseerde bodems, de goed doorlatende hellingen van het pand en de zorgvuldig geselecteerde druivensoorten - Touriga Nacional, Aragonês, Alicante Bouschet, Tinta Miuda, Baga, Cabernet Sauvignon en Syrah (variëteiten) van rode druiven) en Arinto, Roupeiro, Antão Vaz, Alvarinho, Verdelho, Viognier en Petit Manseng (variëteiten van witte druiven) - vormen de Terroir van Malhadinha Nova met unieke omstandigheden voor het produceren van wijnen met een uniek karakter en hoge kwaliteit.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Herdade da Malhadinha Nova

Filters

Categorie

Soort Wijn

Wijn Land

Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB)

Robert Parker

Winkels