Trends:
Jim Beam

Jim Beam

adres:
510 Lake Cook Rd.
Stad:
Deerfield (Postcode IL 60015-4964)
Plaats:
Kentucky
land:
Verenigde Staten van Amerika
website:
http://www.jimbeam.com/

De reden dat Jim Beam Bourbon ® is 's werelds nummer 1 Kentucky bourbon is omdat we zijn geweest op het voor meer dan 200 jaar. Zeven generaties van Balken hebben gehouden onze geheime bourbon-proces in leven, terwijl het vechten de wildernis van Kentucky, de Grote Depressie, twee oorlogen, en een vervelende kleine ding genaamd Verbod. Nu zie je onze 200 jarige geschiedenis tot leven komen, en proef onze Kentucky bourbon, bij de nieuwe Amerikaanse Stillhouse hier in Clermont, KY.

Toen Jakob Beam de moedige stap van het koken zijn eerste partij van bourbon whiskey terug in 1795 maakte, werden schulden verrekend met duels. De American Dream is nog vorm aan te nemen. En u hebt toegevoegd meer pk's door, nou, het toevoegen van een ander paard.

Er is veel veranderd in de afgelopen 215 jaar. Maar hier bij Jim Beam, we zijn trots om te zeggen dat er dingen zijn min of meer gelijk gebleven. We brachten al die tijd angstvallig en met passie het perfectioneren van Kentucky Straight Bourbon Whiskey. We zijn er trots op dat 's werelds beste bourbon nog steeds door dezelfde familie, vrijwel op dezelfde manier. Dat is hoe het is om voor 7 generaties.

Wat niet wil zeggen dat we vastzitten in het verleden. We hebben toegevoegd aan eerste schepping van Jacob, nu bekend als Jim Beam® Bourbon, door het vervaardigen van een hele familie van bourbons. Sommige zijn langer leeftijd om een ​​beetje meer karakter en complexiteit toe te voegen. Een van onze whisky wordt gefilterd door houtskool voor een meer afgeronde en volwassen smaak. Een ander heeft een pittige rogge smaak. En enkele worden in kleine partijen, zoals bourbon vroeger werden gemaakt. Ze kunnen licht en delicaat. Romig en elegant. Smooth. Balanced. Chewy. Crisp. In feite, zijn we ervan overtuigd dat er een bourbon whiskey voor iedereen.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Jim Beam