• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Winkelwagen
J.M Rhum

J.M Rhum

adres:
Rhumerie De Fonds Préville
Stad:
Macouba
land:
Martinique
telefoon:
+596 596 78 92 55
website:
http://www.rhum-jm.com/en/

In 1914 kocht Gustave Crassous de Médeuil de JM-distilleerderij uit de familie van Jean-Marie MARTIN. De erfgenamen van Crassous de Médeuil hebben de aloude passie en traditie van het maken van rum JM voortgezet

We groeien en selecteren ons eigen suikerriet in Habitation Bellevue. Binnen een uur nadat het suikerriet is gesneden, hebben we het gemalen om vers suikerrietsap te extraheren voor directe gisting. Frisheid en zuiverheid is geen geheim om geweldige Rum JM te maken, maar deze eenvoudige details scheiden rum JM van de rest van de rum van de wereld.

Elk vat is zorgvuldig geselecteerd om specifieke karakters naar onze oude rum te brengen. Voordat ze worden gebruikt, worden onze vaten eerst verkoold door het ontsteken van high-proof rum in het vat. Nadat de char is geschraapt, worden nieuwe eiken tannines blootgesteld, die het karakter van het vat en de rijke kleur die we willen in onze oude rum leveren. De agressieve tropische hitte en vochtigheid genereren enorme verliezen aan rumvolume als gevolg van verdamping. Elk jaar sluit onze keldermeester de tonnen af ​​met rum uit dezelfde wijnoogst om het specifieke karakter van elk respectief wijnjaar te behouden. Volgens deze traditie zijn onze rum in hetzelfde tempo en worden de smaken geleidelijk meer geconcentreerd.

Rum J.M heeft het exclusieve voordeel om puur vulkanisch bronwater te gebruiken dat rijk is aan mineralen afkomstig uit de ingewanden van de berg Pelée. Wij vinden dat dit de moeite van het vermelden waard is, omdat de zuiverheid van het water een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van Rum JM

We distilleren onze rum in twee traditionele Creoolse koperen distilleertoestellen met een milde 72% om de natuurlijke bloemige aroma's en rijke fruitige smaken van ons suikerriet te vangen.

Habitation Bellevue ligt in het noorden van Martinique aan de voet van de berg Pelée en profiteert van een tropisch klimaat en bijzonder rijke en vruchtbare vulkanische grond die uitstekend geschikt is voor de teelt van uitzonderlijk suikerriet. Onze suikerriet groeit op het gezicht van de vulkaan op de blootstelling aan de tropische zeebries, die belangrijk zijn om het suikerriet te ventileren.

Rum JM heeft de hele wereld over gereisd en neemt consequent de hoogste eer aan bij de grootste internationale competities (Parijs, Brussel, Chicago, Miami en San Francisco). JM Aged Rums zijn vooral populair bij mensen die houden van fijne whisky's en cognac en op zoek zijn naar nieuwe smaaksensaties.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van J.M Rhum