John Walker & Sons

John Walker & Sons

adres:
Knockando, Aberlour AB38 7RY
Stad:
Cardhu Distillery
Plaats:
Moray, Scotland
land:
Verenigd Koninkrijk
telefoon:
+44 1479 874635
website:
http://www.johnniewalker.com/

Bijna twee eeuwen van vooruitgang en illusies en een whisky van de hoogste kwaliteit te combineren tot 5 nep Johnnie Walker blends te creëren. Ontdek de heerlijke smaken van de grootste Scotch Huis in de wereld.

  • RED LABEL: een willekeurig karakter. Veelzijdig en levendig. Ideaal om te mengen, niet om op te scheppen over het niet verliezen van een van haar karakter.

  • BLACK LABEL: diep en veelzijdig. Rico en zacht. Black Label is een erkend meesterwerk van destillatie waarbij de diepte van smaak is het gevolg van de keuze van meer dan 40 whisky.

  • GREEN LABEL: mix van mout. Fris en uniek. Gemaakt van de mix van de beste malt whisky's, elk speciaal geselecteerd voor de intensiteit van de smaak en aroma.

  • GOLD LABEL: puur plezier. Gold Label is een unieke mix van malt whisky en graan whisky's alleen. Een ongewone mix, "honingzoete" en zijdeachtig, met een delicate zachtheid die een unieke smaak geeft.

  • BLUE LABEL: de parel in de kroon. Blue Label heeft diverse prijzen gewonnen voor uitmuntendheid. Het vloeit voort uit het mengsel van een aantal van onze exclusieve malts en gerijpt fijnste granen tot zijn optimale punt.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van John Walker & Sons