• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Winkelwagen
Klein Constantia Estate

Klein Constantia Estate

adres:
PO Box 375
Stad:
Constantia
Plaats:
Cape Town, Western Cape
land:
South Africa
telefoon:
+27 (0)21 794 5188
website:
http://www.kleinconstantia.com/

Constantia, de eerste wijnboerderij in Zuid-Afrika, werd opgericht in 1685 en werd gebruikt om wijn en andere groenten en fruit en de veehouderij te produceren.

Het was onder de Cloete familiebezit dat Constantia's zoete dessertwijn gemaakt in de eerste plaats van de wijnstok-gedroogde Muscat de Frontignan druiven bereikte het hoogtepunt van zijn roem.

Klein Constantia is bewaarder van enkele van de meest historische wijngaarden in Zuid-Afrika en, inderdaad, de wereld.

De unieke ligging, het klimaat en de bodem van ons landgoed oproep voor het maken van-terroir gedreven wijnen, en het is dit principe dat we diep zijn gepleegd.

Eenvoudige wijnmaken technieken worden gebruikt om de beste te halen uit druiven geteeld in vakkundig gevoed wijngaarden in het doel van het maken van consequent uitstekende wijnen.

Klein Constantia is vooral bekend om zijn productie van hoogwaardige witte wijnen, en is wereldberoemd om zijn heropleving van de beroemde 18e-en 19e-eeuwse Constantia dessertwijn, tegenwoordig bekend als Vin de Constance. Vandaag, Vin de Constance consequent scoort meer dan 90 punten in Wine Spectator Magazine en andere rating publicaties zoals Robert Parker.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Klein Constantia Estate