Trends:
Laguille

Laguille

land:
Frankrijk
website:
http://www.laguille.com/

Domaine de Laguille, familiebezit, is gelegen in de Zuid-West regio van Frankrijk, in de Gers, het land van het goede leven. Onze wijngaard strekt zich uit over de grond van Bas-Armagnac, aan de poorten van de stad Eauze, hoofdstad bij uitstek van de oudste brandewijn ter wereld. Deze kleine regio van de Gers, genesteld in het hart van de Gascogne, heeft een rijke geschiedenis en een lange geschiedenis van wijn die dateert uit de Gallo-Romeinse tijd.

Generaties lang hebben twee families dit wijnerfgoed gevormd, met dezelfde passie voor de wijnstok en wijn. Vandaag, Colette en Guy Vignoli bestendigen deze knowhow, deze tradities en produceren wijnen naar hun beeld.

Elk seizoen is het de toewijding van een streng werk van een heel team, voor het plezier om u fruitige wijnen aan te bieden, aangenaam en drinkbaar.

Het Domaine de Laguille is ook een prachtige collectie Bas Armagnacs, die elk jaar wordt verrijkt door de destillatie van een nieuw jaargang.Puur moment van gezelligheid, we nodigen je uit om ons te komen ontmoeten om een proeverij te delen aan de voet van de stilte.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Laguille

Filters

Te koop