Trends:
M. Chapoutier

M. Chapoutier

adres:
18 Av. Dr Paul Durand B.P 38
Stad:
Tain Cedex (Postcode 26601)
Plaats:
Rhône Valley, Auvergne-Rhône-Alpes
land:
Frankrijk
telefoon:
(+33) 475 089 261
Fax:
(+33) 475 089 636
website:
http://www.chapoutier.com

M. Chapoutier Het huis heeft vandaag de grootste eigenschap wijn Hermitage met 34 hectare van de 115 hectare van de appellation. De goedkeuring van de biologisch-dynamische landbouw in alle culturen verenigt traditie met innovatie, met de uitzonderlijke kwaliteit van zijn wijnen, hebben dit huis uitgezet in het kader van een van de historische namen van Frankrijk.

Van zijn oorsprong in 1808, hebben verschillende generaties gevormd een van de mooiste wijnhuizen Rhônedal. In de loop der jaren hun eigenschappen zijn het uitbreiden en diversifiëren in het hart van het beste land oorsprongsbenamingen Hermitage, Crozes-Hermitage, Saint-Joseph, Côte-Rôtie, Condrieu, Châteauneuf-du-Pape, Banyuls, Coteaux d'Aix en Tricastin.

In aanvulling op het land hij bezit momenteel 160 hectare is het huis M. Chapoutier wijn en soms speelt de wijnbouw benamingen van oorsprong Cornas, Gigondas, Beaumes Muscat-de-Venise, Muscat de Rivesaltes, Côtes -du-Rhône, Rasteau, Côtes-du-Rhône Villages, Tavel, Côtes du Ventoux en Vins de Pays d'Oc.

Michel Chapoutier, voorzitter sinds 1990 bestemmingen in dit huis voor altijd familie en onafhankelijke karakter, combineert de durf en vastberadenheid, terwijl eeuwige geloof in de authenticiteit van het land. Het kopen van wijngaarden in de "nieuwe wereld" en de dramatische toename van de prestaties van het bedrijf zijn een goede getuige.

Maar de essentie van de revolutie gelanceerd door Michel, heb je gekozen voor biologisch-dynamische landbouw, waardoor een radicale verandering in de wijze waarop de wijnbouw pakken initiëren. Haar doelstelling is het implementeren van een landbouw van de eeuw, waardoor vrije expressie van de terroir, respect voor hun natuurlijke cycli en saldi en beschouwen als een bron van leven, waarvan de rijkdom moet worden bewaard. Het hele huis wijngaarden worden gekweekt M. Chapoutier Biodynamische vandaag, wat resulteert in drie fundamentele aspecten:

I. Het land. Met veel respect behandeld, zonder toevoeging van chemische meststoffen, produceert zeer lage opbrengsten, geholpen door een strenge snoei oude wijnstokken en een selectie van de massa's.

II. De biotype. Zorg zonder gebruik van pesticiden of herbiciden.

III. De identiteit van de wijn van betaling.Traditionele vinificatie methodes, inheemse gisten en geen gisting bij lage temperatuur.

Zijn innovatieve en gulle natuur hebben Michel geleid tot creatieve initiatieven op andere gebieden te nemen. De labels van hun wijnen zijn overdrukt in braille. Deze geest van respect voor het leven en de bodem, gecombineerd met het lef om oplossingen die de wereld waarin wij leven zullen verbeteren, maken dit huis een juweeltje in de wereld van de wijnbouw te nemen.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van M. Chapoutier

Filters