Trends:
Mar de Frades

Mar de Frades

adres:
Finca Valiñas - Lg. Arosa 16
Stad:
Meis (Postcode 36637)
Plaats:
Pontevedra, Galicia
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 986 680 911
Fax:
(+34) 986 680 926
website:
http://www.mardefrades.es

Frades Zee is lopen de wijngaard Finca Valiñas, op de helling van een heuvel in het midden van de vallei en geconfronteerd Salnes de Arosa estuarium waar de Atlantische winden komen getemperd door het estuarium.

Begeleidend document bij de helling van het terrein, het gebouw integreert Zee Frades bedekt met grijs graniet landschap zo karakteristiek en bedekt met koper, gepolijst door het strenge klimaat van Galicië.

Frades Zee is in het Galicische landschap paradigma bij uitstek, onze wijngaard Finca Valiñas zit op terrassen op de zuidelijke helling van de berg Valiñas. Van daaruit domineert het uitzicht over bijna het hele dal Salnes met de Arosa estuarium en kijkt uit ook de plaats van herkomst van de eerste stammen van Albariño de oevers van de rivier de mond Umia.

In Mar de Frades, met meer dan 20 jaar oud, Albariño druiven latwerk stijging vormen een tapijt uit het ontvangen van bodemvocht en de wind uit de Atlantische Oceaan.Een zeer arme grond en ondiepe zand gevormd door ontleding van graniet gedrukt de minerale karakter van onze wijnen, en dankzij de lage opbrengst van deze stammen kan verder concentreren de essentie van authentieke Albariño zo aanwezig in de wijn van Finca Valiñas.

Mar de Frades: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Mar de Frades

Filters

Categorie

Soort Wijn

Wijn Land

Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB)

Druiven

Land