Trends:
Marqués de Cáceres

Marqués de Cáceres

adres:
Avenida De Fuenmayor Nº 11
Stad:
Cenicero (Postcode 26350)
Plaats:
La Rioja, La Rioja
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 941 454 000
Fax:
(+34) 941 454 000
website:
http://www.marquesdecaceres.com/

Marques de Cáceres: Het verhaal.

In de late jaren '60, Enrique Forner, oprichter van de Marques de Cáceres, met het advies van de illustere professor Emile Peynaud, gekozen in de meest prestigieuze buurt van fijne wijnen uit de Rioja Alta, de beste locatie voor de wijnmakerij.

En als hoogtepunt vruchtbare samenwerking begon in Bordeaux, waar de Forner gezin al was eigenaar van een Grand Cru Classe, Camensac kasteel en het kasteel Larose Trintaudon, een Cru Bourgeois Superieur zogenaamde terroir die toebehoorden aan de hertog van de Infanterie.

Met de toevoeging van haar dochter Cristina Marques de Cáceres, en de medewerking van een enthousiaste groep van professionals, Enrique Forner voltooide een team dat, na de moeilijke start van de eerste jaren van het leven, werd geleidelijk bekend te maken van de wijnmakerij en consolideren van het imago en de reputatie van zijn wijnen.

De intense werk van Cristina Forner in exportmarkten heeft geleid tot Marques de Cáceres wereldwijd met coördinaten van de meest gerenommeerde merken van heerlijke wijnen uit Spanje.

Bodegas Marques de Cáceres is gelegen in het dorp van Ash, 20 km van Logroño, in de Rioja Alta. Het beschikt over moderne faciliteiten geschikt voor de meest moeilijke en veeleisende goed werkt als een groot park van ongeveer 40.000 vaten voor de rijping van rode wijn en een fles immense met bijna 10 miljoen flessen, perfect zorgt voor verfijning hen.

Rassen:

Tempranillo, Garnacha en Graciano voor rode wijnen van Marques de Cáceres, en Viura en Malvasia als witte druiven.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Marqués de Cáceres