Trends:
Nicolas Feuillatte

Nicolas Feuillatte

Stad:
Chouilly (Postcode 51530)
Plaats:
Champaña-Ardenas, Grand Est
land:
Frankrijk
website:
http://www.nicolas-feuillatte.com/

Nicolas Feuillatte was een uitzonderlijk man in alle opzichten. Met zijn gevoel voor durf en aangeboren ondernemingszin, zijn hele carrière heeft hij de kunst van het transformeren van zijn ideeën in pure genialiteit geperfectioneerd. Dat maakte zijn fortuin in de Verenigde Staten, besloot hij een Champagne die zijn eigen persoonlijkheid zou weerspiegelen: hedonistisch, en met strenge normen als het gaat om de kwaliteit van de ervaring die hij verheugt zich in het delen.

Het Centre Vinicole - Champagne Nicolas Feuillatte is een uitzonderlijke productie faciliteit gericht op kwaliteit. Maar bovenal, de CV-CNF is geboren uit de alliantie van passie en kracht gewijd aan medemensen. Gemaakt in 1970 door de visionaire inspiratie van slechts een handvol van de wijnbouwers, vandaag de CV-CNF verenigt meer dan 5.000 viticulteurs.

Een pionier in deze arena, wordt de CV-CNF inzetten voor een ethische en collectieve vooruitgang aanpak, met concrete initiatieven in de 4 belangrijkste gebieden van de economische ontwikkeling, sociaal beleid, milieu en een globale aanpak.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Nicolas Feuillatte