Trends:
Pago de Carraovejas

Pago de Carraovejas

adres:
Camino De Carraovejas S/n
Stad:
Peñafiel (Postcode 47300)
Plaats:
Valladolid, Castilla y León
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 983 878 020
Fax:
(+34) 983 878 020
website:
http://www.pagodecarraovejas.com

Pago de Carraovejas is een unieke wijn met een eigen persoonlijkheid, met een klauw en het karakter dat wordt gekoesterd en doordat ze van hun gevoelens te bouwen zeer expressieve aroma's van intense kleur, een vlezige smaak, krachtig en uitbundig waarin drukken de kenmerken die geven elk van hun kaste: Inkt van het land, Cabernet Sauvignon en Merlot, die de essentiële nuances die de "terroir" van de hellingen van Carraovejas biedt binden.

Smaakvol, elegant, zacht en sterk tegelijk, de Pago de Carraovejas kunnen diepe geuren en smaken, een rijke ervaring van de nuance dat maakt ze blijven hangen in het geheugen tonen.

GESCHIEDENIS:

In de 80 Jose María Ruiz Benito, een expert, sindsdien, het potentieel van de Ribera del Duero, was de grote droom van het creëren van hun eigen wijn naar het zogen van hun restaurant te begeleiden.

In 1987 bedacht Jose María Ruiz het project van het bouwen van een magazijn in een goede omgeving van rode wijnen. Ik wist dat het uitgangspunt was om de wijngaard te zijn.

Uw site was Pago de Carraovejas.Het was de eerste wijn uit de Ribera del Duero met 25% Cabernet Sauvignon, Tinto Fino toen de koning was absoluut. Hij bereidde ook het gebruik van Franse eik in de Ribera del Duero.

Er zijn 3 belangrijkste bodemtypen, 3 druivensoorten: Tinto Fino (Tempranillo), Cabernet Sauvignon en Merlot, en 3 latwerk systemen. Deze factoren bepalen de "terroir" en zijn wijnen: Pago de Carraovejas Crianza, Pago de Carraovejas Reserva en Pago de Carraovejas Reserva Especial of Pago de Carraovejas Vendimia Seleccionada Cuesta de las Liebres.

1991 gaf geboorte aan de eerste oogst Pago de Carraovejas Vandaag is het de rente verder te gaan dan de boerderij en heeft nu 5 ha wijngaard terrassen in een systeem ontwikkeld in de Ribera del Duero. Dit is nog steeds in een modernisering van de boerderij, maar altijd met het doel om de kwaliteit te verbeteren en het bereiken van evenwicht in alle gewassen.

Al deze factoren bepalen het label "Pago de Carraovejas" terug te vinden in hun wijnen.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Pago de Carraovejas

Filters

Te koop