Trends:
Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes

adres:
Camino De La Ampudia S/n
Stad:
Pedrosa De Duero (Postcode 09314)
Plaats:
Burgos, Castilla y León
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 947 530 068
Fax:
(+34) 947 530 111
website:
http://www.pagodeloscapellanes.com

Pago de los Capellanes is een naam die afkomstig is van de gemeente waar liggen de wijngaarden en de wijnmakerij. Een betaling is een gebied van land.

In de periode van de dertiende tot veertiende in Pedrosa de Duero, was een pastorale, en de plaatselijke bevolking percelen gedoneerd aan de aalmoezeniers in ruil voor massa's en gebeden voor de doden ... Vandaar dan Pago de los Capellanes.

Na verloop van tijd, Pedrosa aalmoezeniers kwam tot een gemeente te verzamelen, maar na de inbeslagname van Mendizabal (1855) de eigenschappen van de kerk en de geestelijkheid moeten terug naar de handen van de gemeente.

De mensen van Pedrosa bleef roepen Betaling, de aalmoezeniers: Pago de los Capellanes.

Pago de los Capellanes ligt in het hart van de Ribera del Duero, gelegen op een kilometer voor Pedrosa de Duero, Burgos stad waar vindt u enkele van de beste druiven van de hele bank.

Oorspronkelijk was de nalatenschap had nauwelijks een paar duizend spanningen op de traditionele vorm van glas.De Rodero-Villa, met een uitzonderlijke team en gericht op hun speciale manier van het concipiëren van de wijn, heeft vandaag de betaling van Aalmoezeniers passeren 100 ha wijngaarden, een hekwerk rond de wijnmakerij, een combinatie van soorten zoals Tempranillo (Tinto Fino of), Cabernet Sauvignon en Merlot, en het vervullen van een droom die teruggaat tot 1980.

De kleine productie maakt een betere controle van kwaliteit van het product en op maat volgen van alle gebotteld items. Betaal van Kapelaans toe slechts 5.000 kg druiven / ha, een daling van de 7.000 die de Raad van de Ribera del Duero maakt, met een beroep op de kwaliteit van onze grondstoffen.

Zo ontstond ons assortiment van wijnen die op de markt kwam vandaag met Pago de los Capellanes label. Zeer persoonlijke rood fruit van vrede, liefde en geduld.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Pago de los Capellanes