Trends:
Bodegas Palacios Remondo

Bodegas Palacios Remondo

adres:
Avda. Zaragoza, 8
Stad:
Alfaro (Postcode 26540)
Plaats:
La Rioja, La Rioja
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 941 180 207

Bodegas Palacios Remondo heeft een wijntraditie die teruggaat tot de laatste vier generaties. José Palacios Remondo Maar het was echt verantwoordelijk voor wat nu de wijnmakerij, het planten van de beste selectie van traditionele rassen van La Rioja, en zorg wijnbouw met grote roeping. Met grote visie, bereidde hij hun kinderen (momenteel verantwoordelijk voor de onderneming) in de beste scholen van oenologie en wijnbouw hen aan te moedigen Franse belangrijke wijnhuizen te bezoeken in de belangrijkste wijnproducerende regio's.

Het wijnhuis is gelegen in het oostelijke Rioja-wijn term in Alfaro. 100 ha. Ontwikkeld op een lange helling op het oosten / zuiden, aan de voet van de berg in de Sierra de Yerga, op een hoogte van 550 m. Floor monteren, robuust en kalkhoudende klei samenstelling weinig organische stof met een overvloed aan gerold stenen en een karakteristieke achtergrond petrocalcic grenzen planten kracht.

Het mediterrane klimaat licht gekenmerkt door Atlantic heeft een wijngaard van een goede hoogte en weinig neerslag geven uitstekende voorwaarden voor druiven geteeld op het terrein:tempranillo, grenache, Carignan, Graciano en Viura.

Bodegas Palacios Remondo engagementgestuurd wijnbouw druif opbrengst per hectare. En strenge zorg alternatief bodem verrijking. Ten aanzien van de werkzaamheden in de wijnmakerij zullen veel belang hechten aan het toezicht van de druiven in de selectie tabel om de vinificatie afhankelijk van het type wijn en beschikt over uitstekende, en het minimaliseren van mechanische manipulatie behoud wijn beluchting en oxidatie tijdens hun bewegingen en decanteren.

Kortom, de geo-klimatologische kenmerken van het pand, de symbiose van druivenrassen en de sfeer van het werk, een deugd maken van het unieke karakter en het karakter van de wijnen uit dit wijnhuis.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Bodegas Palacios Remondo

Filters

Te koop