Trends:
Príncipe de Viana

Príncipe de Viana

adres:
C/ Mayor, 191
Stad:
Murchante (Postcode 31521)
Plaats:
Navarra, Navarra
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 948 838 640
Fax:
(+34) 948 818 574
website:
http://www.principedeviana.com/

Sinds 1983 Prins van Viana ingehuldigd haar eerste wijnmakerij in Murchante, heeft de grote geschiedenis van dit bedrijf gemaakt, slechts 25 jaar later, een van de grootste en meest prestigieuze wijngaarden in Navarra geworden.

De solvabiliteit van dit jonge bedrijf, en zijn vastberaden inzet voor onderzoek, kwaliteit en innovatie zijn erkend met het kwaliteitscertificaat ISO 9001 en talrijke prijzen voor zijn wijnen in grote internationale wedstrijden. En de markten zijn zelf ook blijken haar succes als blijkt dat sinds 1996, houdt de eerste plaats in gebotteld wijnexport onder de oorsprongsbenaming Navarra.

In zijn voortdurende onderzoek wijst mijlpalen als zijnde creëerde de eerste Cabernet Sauvignon Pink Navarra of de nieuwe Late Harvest Chardonnay, een wijn die experts heeft aangetrokken en dat wordt steeds brede acceptatie in de markt.

Het karakter en de innovatieve geest van de Prins van Viana verhuisd naar haar aanbod van wijnen. Deze, elegantie, individualiteit en prestige hebben een van de wijnen van referentie binnen de oorsprongsbenaming Navarra geworden.

Voor de bereiding van de zeven wijnen aangeboden door de Prins van Viana variëren Tempranillo, Garnacha, Graciano, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay en Viura rassen worden gebruikt. De innovatieve werk van zijn wijnmakers en geavanceerde technologie voorzieningen ondersteunen de kwaliteit van het product en hebben geresulteerd in wijnen die de meest prestigieuze nationale en internationale prijzen hebben verdiend in de wijnsector.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Príncipe de Viana