Trends:
Puerto de Indias

Puerto de Indias

adres:
C/ Carmona - El Viso Del Alcor
Stad:
Carmona (Postcode 41410)
Plaats:
Sevilla, Andalusia
land:
Spanje
telefoon:
+34 954 191 366
website:
http://ginpuertodeindias.com/

"Puerto de Indias is een Premium Gin vervaardigd in Carmona (Sevilla) in één van de oudste en meest traditionele distilleerderijen van Andalusië. De naam heeft betrekking op de ontdekking van Amerika toen Sevilla werd steeds een van de belangrijkste handelsplatform poorten voor de uitwisseling van goederen tussen Spanje en de Nieuwe Wereld.

De geschiedenis van de distilleerderij gaat terug tot 1880, toen een immigrant uit het Baskenland kwam naar Carmona, terwijl op de vlucht voor de carlistische Wars. Bewoning op het land waar nu de distilleerderij, besloot hij om gebruik te maken van het Romeinse tijdperk natuurlijke ondergrondse bronnen om te beginnen met het uitwerken van een reeks van gedistilleerd in koperen ketels met behulp van traditionele methoden.

De kwaliteit van het eindproduct is het gevolg van een besluit om alleen de beste grondstoffen te gebruiken. De aardbeien, planten en andere ingrediënten die in het productieproces zijn zorgvuldig gekozen uit verschillende geografische gebieden in een poging om een ​​echt eersteklas verkrijgen."

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Puerto de Indias