• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Winkelwagen
Quinta do Pinto

Quinta do Pinto

adres:
Aldeia Galega Da Merceana
Stad:
Alenquer (Postcode 2580 - 081)
land:
Portugal
telefoon:
+ 351 969 956 442
Fax:
+ 351 263 769 202
website:
http://www.quintadopinto.pt/index.html

De missie van het 'Quinta do Pinto'-wijnproject is het terroir bottelen en wijnen aanbieden van een zeer hoge kwaliteit, tegen een niet-speculatieve prijs, die op lange termijn vertrouwen in het merk zal genereren.

De visie van ons team is altijd om de verwachtingen van klanten te overtreffen door het aanbieden van referentieproducten uit de regio van Lissabon, te onderscheiden door hun differentiatie en de relatie tussen kwaliteit en prijs.

De waarden die gelden, zijn het respect voor het terroir, de klant, de werknemers, het milieu en de maatschappij in het algemeen.

De doelstellingen van 'Quinta do Pinto' zijn: een opvallend superieur product ontwerpen met zijn regionale variëteiten; om deze rassen buiten Portugal bekend te maken, aan te passen aan elke markt, ook door vermengingen met internationale kasten en om internationale kasten te verspreiden die zich anders uitdrukken op het grondgebied van het onroerend goed. Ze verdienen speciale vermelding, in palet van bijna twee dozijn kasten, Arinto, Fernão Pires, Touriga Nacional, Tinta Miúda, Aragonez, Alfrocheiro, Marsanne, Roussanne, Viognier, Syrah en Merlot.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Quinta do Pinto