Trends:
Ramos Pinto

Ramos Pinto

adres:
Av. Ramos Pinto, 380
Stad:
Vila Nova De Gaia (Postcode 04400)
land:
Portugal
telefoon:
+ 351 223 707 000
Fax:
+ 351 223 775 099
website:
http://www.ramospinto.pt/

Opgericht door Adriano Ramos Pinto in 1880, snel Casa Ramos Pinto werd opgemerkt, op het moment, voor zijn innovatieve en ondernemende strategie. Geassocieerd met kwaliteit gebotteld wijnen, het begon actief op de Braziliaanse markt in het begin van de 20e eeuw en werd al snel verantwoordelijk voor de helft van de wijn geëxporteerd naar Zuid-Amerika, terwijl het nog steeds veroveren generaties trouwe klanten in Portugal en Europa. Dit waren de natuurlijke resultaten van een vooruitstrevende strategie, gebaseerd op de modernisering van de selectie, het groeperen en veroudering circuits, de continue wijn onderzoek en de speciale zorg die Adriano Ramos Pinto gewijd aan de verpakking en de promotie van zijn wijnen.

De Ramos Pinto wijnen hebben dan ook een referentie van kwaliteit geworden.

In 1990 Casa Ramos Pinto werd een deel van de Roederer Group, waarvan de geschiedenis heeft dezelfde eigenschappen. Dus, de kwaliteiten die bekendheid gaf aan Casa Ramos Pinto heeft een internationale dimensie.

Casa Ramos Pinto heeft altijd begrepen dat de kwaliteit van zijn wijnen begint in de aarde van de regio Douro en daarom nam eigendom van een aantal landgoederen, zorgvuldig geselecteerd uit de afgebakende regio.

Het was de eerste stap in een wijnproducerende carrière die heeft geïnvesteerd in een filosofie van zelfvoorziening, waarvan het doel is om, op korte termijn, garanderen de totale productie van de gebruikte druiven in de haven en stille wijnen.

Het streven naar excellentie is duidelijk zichtbaar in de effectieve kwaliteit van de wijnen die het produceert en de voortzetting van een baanbrekende traditie op het gebied van onderzoek, dat al tientallen jaren de productie strategie heeft geleid.

Meteen vanaf het begin, Casa Ramos Pinto werd een strenge zelf-productie van beleid, wat betekent dat het produceert alleen wijnen met druiven uit de eigen landgoederen.

Met veel vastberadenheid en substantiële investering, heeft Ramos Pinto planten doelen die hij heeft weten te voldoen aan door de jaren heen in te stellen. Onze beplante oppervlakte is nu gestabiliseerd op een totaal van 360 hectare in de Douro regio.

Dit beleid stelt ons in staat om onbetwistbare kwaliteit en het beste beschikbare selectie van wijndruiven verzekeren.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Ramos Pinto