Trends:
Ribeiro Santo

Ribeiro Santo

land:
Portugal

Het verhaal vertelt ons dat in Oliveira do Conde een plaats was van de Barcas, waar de schipper de Mondego overstak, waardoor de verbinding mogelijk werd tussen de civitas van Viseu en Bobadela, waarvan het gedeelte, waarnaar door verschillende onderzoekers werd verwezen, door het huidige grondgebied van het graafschap Carregal zou gaan. van zout.

En hier zijn de stenen, sommige in de vorm van een altaar, om te zorgen dat dit de oude grond is waar een Heilige Ribeiro loopt, die eens een nobel huis was en later werd verworven door een priester.

De geschiedenis, de zonnen, de pracht en de pracht van een architectuur zijn gebleven. En een Quinta do Ribeiro, waar water over de hele kalender liep, zelfs in zeer droge jaren, en dat leidde de laatste eigenaar, een goede vader, om het eigendom van Quinta do Ribeiro Santo te versterken. Het werd in 1994 overgenomen door de familie Carlos Lucas, die de wijngaarden onmiddellijk opnieuw plantte en de eerste gebottelde wijn begon met zijn naam in de oogst van 2000.

Ribeiro Santo: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Ribeiro Santo

Filters

Te koop