Trends:
Societé Ricard

Societé Ricard

adres:
4-6 Rue Berthelot
Stad:
Marseille (Postcode 13014 )
Plaats:
Bouches-du-Rhône, Provence-Alpes-Côte Azur
land:
Frankrijk
telefoon:
+33 (0)4 91 11 11
website:
http://www.societe-ricard.fr/

In 1932, op de leeftijd van 23, Paul Ricard is het ontwikkelen van het recept dat het succes zal maken, die van een nieuwe pastis waarin hij zijn naam gaf. "Het zal worden genoemd Ricard, de echte pastis van Marseille"

In 1938, de wet die de pastis 45 ° kan de jonge Ricard om zich eerst te positioneren in deze markt, vooral omdat het bij 45 ° zijn pastis onthult al zijn smaak. Paul Ricard is de eerste op de markt.

In 1939 lanceerde hij zijn eerste grote nationale campagne: "Pastis de Marseille" en naar Parijs en heel Frankrijk te veroveren.

In 1940, het Vichy-regime verbiedt de verhandeling van dranken meer dan 16 ° tot en met mei 1951 . Paul Ricard, visionair, uitgevonden wereldwijde communicatie door het combineren van reclame, sponsoring, sponsoring, verkoopbevordering, enz. Kannen, glazen, metende lepels, carafes ... Paul Ricard wordt de voorloper van de communicatie door het object.

In 1968, Ricard, is de wereldleider in anijs.

Sinds de oprichting van Pernod Ricard in 1975, Ricard bereikt een nieuwe dimensie.Zo begint het tijdperk van diversificatie.

Het beleid van diversificatie en internationalisatie begon in 1975 met de verdeling van de Clan Campbell whisky. Dan start de Stille Oceaan (met anijs gearomatiseerde frisdrank) en de verdeling van Whiskey Jameson.

Aan het begin van 2000, Ricard verwerft een portfolio van toonaangevende internationale merken in het Seagram overname door Pernod Ricard, het bedrijf distribueert de premie Schotse whisky Chivas en Glenlivet single malt. De wereld nummer 1 anijszaad wordt de # 1 alle categorieën whisky in Frankrijk.

De overname van Allied Domecq in 2005 stuwt Pernod Ricard de tweede grootste wijn en sterke drank.

2008 is een belangrijk jaar. In verband met de aflossing van de Zweedse groep Vin & Sprit door Pernod Ricard, Ricard distribueert Absolut Vodka in Frankrijk. Deze grote internationale merk versterkt haar positie in het segment van terpentine.

2012: een reclamecampagne beloond met talloze prijzen in heel Frankrijk herinnert eraan dat de beroemde Ricard 80 jaar.Dan bewijs Ricard is een iconisch merk, het Museum van Decoratieve Kunsten in Parijs wijdt een tentoonstelling die meer dan 60 000 bezoekers gastheren! Deze tentoonstelling heeft getracht aan te tonen dat Ricard is nu onderdeel van de Franse culturele erfgoed.

Societé Ricard: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Societé Ricard

Filters

Te koop