Trends:
Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

adres:
Lakeside Drive, Park Royal
Stad:
London (Postcode NW10 7HQ )
Plaats:
London, London
land:
Verenigd Koninkrijk
telefoon:
020 8978 6000
website:
http://www.tanqueray.com/

Gordon's, opgericht in 1769, is 's werelds best verkopende London Dry Gin. Drievoudig gedestilleerd, de kenmerkend verfrissende smaak komt uit de beste jeneverbes en een mix van botanische producten. Tanqueray London Dry, opgericht in 1830 door Charles Tanqueray, die niet bang was om dappere ideeën in zijn eigen unieke stijl te mengen. Hij heeft een ginrecept uitgevonden dat tot op heden nog steeds wordt gevierd. De perfecte mix van vindingrijkheid, erfgoed en hard werk. Tanqueray heeft een perfect gebalanceerde botanische smaak die een uitstekende gin & tonic en droge martini cocktail maakt.

De verschillende smaak heeft Gordon de reputatie van de 'ginniest' van gins verdiend. Dit wordt bereikt door de duizenden botanticals per jaar, met alleen de beste 1 op 10 juniperbessen geselecteerd om de hoogste kwaliteit gin te maken. De collectie omvat Gordon's met een Spot of Elderflower en Gordon's Sloe Gin.

Het is niet alleen het recept dat Tanqueray uniek maakt en een van de meest toegekende gins; Het is de kennis die door generaties van Master Distillers is geslaagd. De 'Old Tom', nog steeds gebouwd in King George III's regering, blijft vandaag nog in gebruik.De rode wasdichting op de fles is een stempel van Tanqueray kwaliteit, en de ananas op de kruin is een symbool van gastvrijheid en onderscheid.

Tanqueray Gordon & Co: Drinks&Co beveelt je aan

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Tanqueray Gordon & Co