Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

Tinto Pesquera

Valladolid, Castilla y León

Meer informatie

Alle producten van Tinto Pesquera

19 producten
ornament ornament ornament

over Tinto Pesquera

Opgericht in 1972, Tinto Pesquera is een voorbeeldige exponent van de nieuwe wijnen van Spanje. Het bijna 200 ha Tempranillo (Tinta del Pais), gelegen in een microklimaat dat de vooruitgang van de rijping druiven die nodig zijn om de ontwikkeling van bijna alle wijnen te bieden gunsten.

Alejandro Fernandez, de schepper van Tinto Pesquera, is een geweldig karakter. Het was gewijd aan verschillende ambachten en de landbouw voordat hij Winemaker. Weg van vangen en te kijken naar het succes van de wijnen, in stand wordt gehouden als of actiever dan ooit en houdt toezicht op alle details van alles wat er in de wijnmakerij. Hun eerste gewassen werden geboren in een kleine wijnmakerij, dat nu deel uitmaakt van de romantische legende van Visserij.

Deze hardnekkige ondernemer, begiftigd met uitzonderlijke deugden, voorzag de kelder met alle vooruitgang die nodig zijn om grote wijnen te produceren. 7.500 vaten waarmee de wijnmakerij zijn Amerikaanse eik. De wijn blijft in vat en fles 14 maanden (fok), of tot twee jaar (reserveringen).

Het succes van Tinto Pesquera wijnen wordt bekrachtigd door de beste kritieken over de hele wereld.De rode wijnen Visserij zijn geweest, sinds de jaren '80, een rolmodel voor al haar buren in de Ribera del Duero. In een tijd waarin de meeste mensen nog steeds de mode snob van grote reserves, Tinto Pesquera toonde aan dat, wanneer u een groot terrein en een grote microklimaat hebben, persoonlijkheid wordt uitgedrukt met minder hout wanen.

Alejandro Fernández wijnen uit zoete tannines en rijp fruit dat soft-ambiguïteit tussen adstringentiereactie sensatie van de wijn zelfs in staat om op te kauwen bieden, vanwege de hoge aanwezigheid van tannines en zachtheid typische eigenschap beste tempranillo.

Ondanks hun voortdurende succes, ook in de vorm van prijzen, en de technologische innovaties, Pesquera is nog steeds een bescheiden bedrijf, een middelgrote huis dat een miljoen flessen per jaar produceert.

Sinds 1982, de wijnmakerij maakt gebruik van de Janus merk voor speciale reserve, de meest charismatische van zijn wijnen, die hulde brengt aan de Romeinse god van poorten, een met twee tegengestelde gezichten: een op zoek naar het verleden en het andere naar de toekomst.En de combinatie van traditie en moderniteit is altijd al een van de kenmerken van deze prestigieuze wijnhuizen. Dat scenario ambacht waar het verhaal is ontstaan ​​wijngaarden Alejandro Fernandez Tinto Pesquera is nu een aangename herinnering, bekroond door een technologisch goed uitgeruste wijnmakerij. Maar zelfs moderne roestvrijstalen tanks hebben een versie ambachtelijke visserij, omdat ze zijn gebouwd in het voormalige atelier van Alejandro Fernandez.

Lees meer Minder lezen Blue Arrow Down Icon

Locatie en andere informatie

Tinto Pesquera
Tinto Pesquera
Plaats: Pesquera De Duero (Postcode 47315)
Plaats: Valladolid, Castilla y León
Land: Spanje
Telefoon: (+34) 983 870 037
http://www.pesqueraafernandez.com/