• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Winkelwagen
Vidigal Wines

Vidigal Wines

adres:
Estrada Da Ribeira, 230
Stad:
Cortes (Postcode 2410-502)
land:
Portugal
telefoon:
+351 244 819 480
Fax:
+351 244 819 481
website:
http://www.vidigalwines.com/portal/

Vidigal Wines is een bedrijf dat rustig en likeurwijnen, middelgrote en familiaal karakter, gelegen in het gebied van Leiria Centraal Portugal produceert. De oorsprong van de vennootschap dateren terug naar het begin van de twintigste eeuw, een boerderij opgericht door een Canon van de Kerk. Gedurende de vorige eeuw kwam het bedrijf in een paar eigenaren tot in de vroege jaren '90 van de huidige directeur, António Lopes Mendes - nam het management. Sindsdien is de Vidigal zag grote veranderingen en technologische vooruitgang die kunt u nu ongeveer 3 miljoen flessen per jaar te produceren.

Op dit moment, Vidigal is verdeeld over 40% van de Noorse hoofdstad en 60% in handen van de directeur met dual Portugees-Deense nationaliteit, António Mendes Lopes. AM Lopes heeft meer dan 30 jaar ervaring in de wijnwereld. Hij creëerde en ontwikkelde een import bedrijf met internationale wijnen in Denemarken. Via de importeur functies, kreeg hij een grote ervaring en kennis van wijnen uit verschillende delen van de wereld. António Mendes Lopes actief deel aan de uitwerking van wijnen samen met twee wijnmakers:António Ventura, beschouwd als de wijnmaker van het jaar in Portugal in 2006 en Rafael Neuparth.

Met een export van ongeveer 90%, Vidigal moest gedurende 5 opeenvolgende jaren de best verkochte wijn in Noorwegen die een prestatie die nooit eerder bereikt door een Portugese product overal in de wereld vertegenwoordigd zijn. De verkoop van ongeveer 40 wijnen in meer dan 30 landen, Vidigal is zeker een van de meest internationale wijnbedrijven in Portugal.

Het productieniveau, Vidigal wijn heeft verschillende samenwerkingsverbanden in het wijngebied Lissabon die in totaal voor ongeveer 450ha. wijngaarden. heeft ook tal van partnerships in andere producerende regio's van Portugal, een totaal van 7 regio's: Lissabon, de Taag, Douro, Alentejo, Dao, Borders en Vinho Verde.

De overgrote meerderheid van Vidigal wijnen, in het bijzonder het wijngebied van Lissabon, worden geproduceerd zeer dicht bij de Atlantische Oceaan - ongeveer 30 kilometer - en als zodanig, lijden grote invloed van de Atlantische wind waardoor verse wijnen en altijd erg fruitig. De belangrijkste druivensoorten utlizadas in Vidigal wijnen zijn: Touriga Nacional, Aragonez (Tinta Roriz), Castelão, Syrah en Cabernet.

Vidigal Wines, "de beste wijn tegen de laagst mogelijke prijs."

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Vidigal Wines