Trends:
Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

adres:
Avda. De Vizcaya, 3
Stad:
Haro (Postcode 26200)
Plaats:
La Rioja, La Rioja
land:
Spanje
telefoon:
(+34) 941 310 244
Fax:
(+34) 941 310 788
website:
http://www.lopezdeheredia.com/

Viña Tondonia is keuze, en liefde. 2 woorden dat werd de Bijbel van zijn wijnen, R. maximale López de Heredia Viña Tondonia is en wordt prediken voor meer dan een eeuw. Meer dan honderd jaar, waarin, om door vier generaties en ondanks blijvende en verleidelijke aanbiedingen van multinationals absorberen van allerlei zaken, R. López de Heredia Viña Tondonia wijnmakerij blijft een familiebedrijf waarin vier generaties die zijn gegaan, en filosofie zijn doorgegaan arbeids-en sociale stelregels geïntroduceerd door de oprichter meer dan 132 jaar geleden.

De verzorging van de wijngaarden van Viña Tondonia, de zorgvuldige selectie van de druiven, gerijpt in eiken Bordeaux, binnen haar diepe tunnels en de rijping op fles, aanleiding geven tot deze wijnen begiftigd met de grote gevoeligheid van nuance die deel uitmaken van zijn unieke "bouquet".

Voor een lange tijd, de wijnen van Viña Tondoniaontvangen verschillende namen, afhankelijk van de stijl van de voorbereiding, merken vandaag af te dwingen en beroemde op vijf continenten, voorgezeten door de "Viña Tondonia", zoals gepland in de vroege oprichter dromen.

Tondonia Vine is de meest spectaculaire van Haro. Gelegen in een shell en omarmd door de Ebro vorming van een schiereiland, vormt een alluviale landschap, kalksteen en populieren.

Lopez de Heredia is ook eigenaar van drie andere even wijngaarden gelegen in het bovenste gedeelte van de Rioja-profiteren van de Atlantische invloed microklimaat luidende netto-Viña Cubillo, en Viña Viña Bosconia Zaconia. Deze plantages zijn gemaakt in geschikte verhoudingen, zodat de kwaliteit is afkomstig van de wijngaarden en de belangrijkste basis van het prestige van onze wijnen.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

Filters

Te koop