• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Vinhos Barbeito

Vinhos Barbeito

adres:
Estrada Da Ribeira Garcia
Stad:
Câmara De Lobos (Postcode 9300)
Plaats:
Madeira
land:
Portugal
telefoon:
+351 291 761 829
website:
http://www.vinhosbarbeito.com

In de beginjaren concentreerde ons bedrijf zijn inspanningen op de productie van flessenwijn. Nieuwe concepten van marketing in de wijnhandel van Madeira werden geïntroduceerd, evenals innovatieve verpakkingen zoals de wickered-fles. De kwaliteit van onze wijnen kreeg bij de consument een uitstekende reputatie waardoor het imago van Barbeito op de internationale markt werd versterkt.

Naarmate de tijd verstreek, breidde ons bedrijf zijn activiteiten uit en eindigde in het begin van de jaren 70 in de bulkwijnhandel. Deze betrokkenheid bracht veel veranderingen in de dagelijkse activiteiten van Barbeito als gevolg van een buitensporige productiegroei.

De concurrentie tussen exporteurs in de bulkwijnhandel was zeer hoog en kleine bedrijven zoals de onze moesten ernaar streven om dat gebied actief en winstgevend te houden.

In de jaren 80 zijn we ons echter gaan realiseren dat Barbeito's betrokkenheid bij dat soort exporten de kwaliteit van de gebottelde wijn die werd geproduceerd, beschadigde.

De moeilijke beslissing om te stoppen met het exporteren van wijn in bulk kwam pas in 1991 met de entree van Ricardo Vasconcelos Freitas bij het bedrijf.1991 was het jaar van het begin van vele veranderingen in Vinhos Barbeito, een van de belangrijkste joint ventures met de Kinoshita-familie, met wie we al sinds 1967 een hechte commerciële en persoonlijke relatie hadden. Deze beslissing stelde ons in staat om concentreer onze inspanningen op het ouder worden, het produceren en mengen van de beste kwaliteitswijnen. Het was alsof we teruggingen naar het verleden, toen onze grootvader gewoon goede flessen wijn wilde produceren en verkopen, al was het maar in kleine hoeveelheden.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Vinhos Barbeito

Filters

Categorie

Soort Wijn

Wijn Land

Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB)

Robert Parker

Winkels