3 Raimat Abadia + 1 Raimat Boira Gratis

Raimat (Wijnverpakkingen)

Product niet beschikbaar in Nederland

20,97€ + 5,50€ Verzending (48u - 4 dagen)

20,97/stuk

Verzending: 5,50€ (48u - 4 dagen) door Codorníu (Spanje)

Je ontvangt 0.28 punten voor elk product dat je koopt

Bekijk alle producten in Codorníu

PRODUCT OMSCHRIJVING: Met de overname van 3 Abadia, Raimat vleit u met zijn nieuwste innovatie, een fles Boira. PRODUCER: Raimat. EXTRA INFORMATIE: Samenstelling van de verpakking: 3 gooi ze weg 75 cl rode wijn Raimat Abadia 2017 pertenciente te doen Kyung-soo Costers Segre en gemaakt van druivensoorten Cabernet Sauvignon en Tempranillo. Alcohol: 13,5%. Raimat Abadia is de meest representatieve van de geschiedenis en de essentie van Raimat wijnmerk oudste wijn O.D. Costers del Segre. Geïnspireerd door het werk en de toewijding waarmee de monniken uit te voeren hun taken, deze rode weerspiegelt de roeping, geduld en know-how van de wijnmakerij. De eerste Abadia werd ontwikkeld in 1978 en sindsdien is het symbool van de wijnmakerij. 1 fles van 75 cl wijn rood Raimat Boira 2017 van de Do Kyung-soo Catalunya en geproduceerd grenache-druivensoort. Alcohol. 14% - Biologische wijn dat 90 punten heeft verkregen Penin gids.

Kenmerken ·

Categorie:Wijnverpakkingen (Wijnen om cadeau te geven,Pakket en cadeaus)
Producent: Raimat

Beschrijving · Raimat

3 Raimat Abadia + 1 Raimat Boira Gratis

PRODUCT OMSCHRIJVING:

 • Met de overname van 3 Abadia, Raimat vleit u met zijn nieuwste innovatie, een fles Boira.

PRODUCER: Raimat.

EXTRA INFORMATIE:

 • Samenstelling van de verpakking:
 • 3 gooi ze weg 75 cl rode wijn Raimat Abadia 2017 pertenciente te doen Kyung-soo Costers Segre en gemaakt van druivensoorten Cabernet Sauvignon en Tempranillo. Alcohol: 13,5%. Raimat Abadia is de meest representatieve van de geschiedenis en de essentie van Raimat wijnmerk oudste wijn O.D. Costers del Segre. Geïnspireerd door het werk en de toewijding waarmee de monniken uit te voeren hun taken, deze rode weerspiegelt de roeping, geduld en know-how van de wijnmakerij. De eerste Abadia werd ontwikkeld in 1978 en sindsdien is het symbool van de wijnmakerij.
 • 1 fles van 75 cl wijn rood Raimat Boira 2017 van de Do Kyung-soo Catalunya en geproduceerd grenache-druivensoort. Alcohol. 14% - Biologische wijn dat 90 punten heeft verkregen Penin gids.

Raimat

Dit product heeft Beoordelingen nog. Wees de eerste om te beoordelen.

Samenvatting van beoordelingen

(0 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  0
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0

Top aanbiedingen Wijnverpakkingen