Trends:

Wijnverpakkingen

Estuche 2 Viña Pomal Reserva Athletic Club

24,91€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Wijnverpakkingen (Wijnen om cadeau te geven,Pakket en cadeaus)
PRODUCT OMSCHRIJVING: Een pakje met 2 flessen wijn Pomal reserves gepresenteerd in een speciaal geval van Atletic Club Bilbao. PROEFNOTITIES: Uitzicht: Intense kersen, robijn rand gemarkeerd intensiteit. Neus: intens en elegant, bloemige noten en rood fruit, zoete specerijen (vanille) en geroosterde. Mond: persistent, met het saldo van de grote Riojas. APPELLATIE: Rioja. WIJNGAARD: 90 hectare aan wijngaarden, genesteld in de gemeente Haro en minder dan 2 kilometer van de kelder, in een van de mooiste gebieden van de stad. Finca met diverse ecosystemen afhankelijk van de variabiliteit van de bodem en de blootstelling aan de zon. GRAPES: Tempranillo. OUDER WORDEN: 18 maanden in Amerikaanse eiken vaten, 20% nieuw. Momenteel uitvoeringsvorm 3 decanteren wijn verduidelijking natuurlijk, waardoor de noodzaak van verdere behandeling te vermijden. Bereiding: wijnbereiding vrij traditioneel: na voortvloeiende en malen uitvoeren van een matig lange maceratie en na de alcoholische en malolactische fermentatie, wijn gedecanteerd en enigszins verduidelijkt door te geven in vaten. Bijpassende wijn: rijst, groenten, wild en rood vlees. ALCOHOL: 13,5%

Bereiding van Estuche 2 Viña Pomal Reserva Athletic Club

Estuche 2 Viña Pomal Reserva Athletic Club

PRODUCT OMSCHRIJVING:

Een pakje met 2 flessen wijn Pomal reserves gepresenteerd in een speciaal geval van Atletic Club Bilbao.

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Intense kersen, robijn rand gemarkeerd intensiteit.
  • Neus: intens en elegant, bloemige noten en rood fruit, zoete specerijen (vanille) en geroosterde.
  • Mond: persistent, met het saldo van de grote Riojas.

APPELLATIE: Rioja.

WIJNGAARD: 90 hectare aan wijngaarden, genesteld in de gemeente Haro en minder dan 2 kilometer van de kelder, in een van de mooiste gebieden van de stad. Finca met diverse ecosystemen afhankelijk van de variabiliteit van de bodem en de blootstelling aan de zon.

GRAPES: Tempranillo.

OUDER WORDEN: 18 maanden in Amerikaanse eiken vaten, 20% nieuw. Momenteel uitvoeringsvorm 3 decanteren wijn verduidelijking natuurlijk, waardoor de noodzaak van verdere behandeling te vermijden.

Bereiding: wijnbereiding vrij traditioneel: na voortvloeiende en malen uitvoeren van een matig lange maceratie en na de alcoholische en malolactische fermentatie, wijn gedecanteerd en enigszins verduidelijkt door te geven in vaten.

Bijpassende wijn: rijst, groenten, wild en rood vlees.

ALCOHOL: 13,5%

Meer zien

Reviews van Estuche 2 Viña Pomal Reserva Athletic Club

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.