Trends:

Zout

Flor de Salganite Lipstick 30g

3,79€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Zout (Specerijen,Gourmet)
Producent: Sal de Ibiza
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Flor de Sal 30g Graniet Lipstick is een zout van de hoogste kwaliteit. Sal Marina del Parque Natural de ses Salines van Eivissa, bevat geen toevoegingen of verdunningsmiddelen, behoud van de vloeibaarheid enigszins dikker dan gewone tafelzout zijn. In een praktische shaker "ready to go". PRODUCER: Sal de Ibiza

Bereiding van Flor de Salganite Lipstick 30g

Flor de Salganite Lipstick 30g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Flor de Sal 30g Graniet Lipstick is een zout van de hoogste kwaliteit. Sal Marina del Parque Natural de ses Salines van Eivissa, bevat geen toevoegingen of verdunningsmiddelen, behoud van de vloeibaarheid enigszins dikker dan gewone tafelzout zijn. In een praktische shaker "ready to go".

PRODUCER: Sal de Ibiza

Meer zien

Reviews van Flor de Salganite Lipstick 30g

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Flor de Salganite Lipstick 30g:Waarderen Flor de Salganite Lipstick 30g:

4 /5

Sal Marina del Parque Natural de ses Salines van Eivissa, bevat geen toevoegingen of verdunningsmiddelen, behoud van de vloeibaarheid enigszins dikker dan gewone tafelzout zijn. In een praktische shaker "ready to go". Sal de Ibiza is een grote lijn van keukenzout producten, allemaal gemaakt met 100% natuurlijke zout van de hoogste kwaliteit. Sal de Ibiza wordt uitsluitend verzameld in het natuurreservaat van "Natuurpark van Ses Salines d'Eivissa". Het bevat geen additieven of conserveringsmiddelen en is niet onderworpen aan verfijnd. Langzaam drogen in de zon en zachte slijpen in oude stenen en wordt gemaakt Sal de Ibiza, en dit is waarom we steeds meer dan 80 mineralen en sporenelementen. Gewoon niet verwijderen of wat dan ook. Voor een goede gezonde zout vereist niets meer dan zon, zee en wind. Authentiek "Crystal of Life"!
Meer zien
,

Flor de Sal Granite Lipstick 30g