Graniet groene peper en citroen 85 g

Sal de Ibiza (Zout)

7,96€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Graniet groene peper en citroen 85 g te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Graniet Green Pepper en Lemon 85g is een gastronomisch product. We presenteren onze traditionele granieten SALT IBIZA klein in deze originele en suggestieve mix. De perfecte combinatie van verse citroen en kruidige groene peper. Dit mengsel overspoeld met een... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Zout (Specerijen,Gourmet)
Producent: Sal de Ibiza

Beschrijving · Sal de Ibiza

Graniet groene peper en citroen 85 g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Graniet Green Pepper en Lemon 85g is een gastronomisch product. We presenteren onze traditionele granieten SALT IBIZA klein in deze originele en suggestieve mix. De perfecte combinatie van verse citroen en kruidige groene peper. Dit mengsel overspoeld met een mediterrane smaak onze gegrilde vis, kip, sauzen en vinaigrettes.

PRODUCER: Sal de Ibiza

Sal de Ibiza

Meer meningen over Graniet groene peper en citroen 85 g

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.53

4 /5

Granite Green Pepper and Lemon 85g

Wij presenteren u onze traditionele granieten zout uit Ibiza gepresenteerd in deze originele en suggestieve mixen.
Verrijkt met een 40% van de grond hot chili peppers. Ideaal voor het geven van onze salades en stoofschotels een pittige smaak.
Sibaritia

Gepubliceerd op 14.52

4 /5

Granito Pimienta Verde y Limón 85G

Wij presenteren onze traditionele kleine korreltje zout ibiza in dit originele en suggestieve mengsels.

de perfecte combinatie van de frisheid van citroen en pittige groene peper. dit mengsel overspoeld met een mediterrane smaak onze gegrilde vis, kip, sauzen en vinagretas.sal van Ibiza is een uitstekend product lijn van keukenzout, allemaal gemaakt met 100% natuurlijke zout van de hoogste kwaliteit. ibiza zout wordt alleen verzameld in het natuurreservaat van "natuurlijke parc de ses Salines d'Eivissa". bevat geen additieven of conserveringsmiddelen en is niet onderworpen aan enige raffinageproces. langzaam drogen in de zon en de zachte grond in de oude stenen, dat is hoe ibiza zout wordt gemaakt, en is om deze reden dat meer dan 80 mineralen onderhoudt en sporenelementen. of simpelweg verwijderen of toe te voegen om het even wat. omdat een goede gezonde zout vereist niets meer dan zon, zee en wind. Real "glas van het leven!".

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Zout