Graniet met bloemen 75g

Sal de Ibiza (Zout)

7,96€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Graniet met bloemen 75g te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Graniet met bloemen 75g is een gastronomisch product. We presenteren onze traditionele granieten SALT IBIZA klein in deze originele en suggestieve mix. Sal de Ibiza Granito selecteren gemengd met rozenblaadjes, korenbloemen, goudsbloem en oranjebloesem. Ideaal voor... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Zout (Specerijen,Gourmet)
Producent: Sal de Ibiza

Beschrijving · Sal de Ibiza

Graniet met bloemen 75g

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Graniet met bloemen 75g is een gastronomisch product. We presenteren onze traditionele granieten SALT IBIZA klein in deze originele en suggestieve mix. Sal de Ibiza Granito selecteren gemengd met rozenblaadjes, korenbloemen, goudsbloem en oranjebloesem. Ideaal voor kruiden salades of gewoon om een ​​goede buffelmozzarella versieren.

PRODUCER: Sal de Ibiza

Sal de Ibiza

Meer meningen over Graniet met bloemen 75g

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.53

4 /5

Granite with flowers 75g

Wij presenteren u onze traditionele granieten zout uit Ibiza gepresenteerd in deze originele en suggestieve mixen.
Verrijkt met een 40% van de grond hot chili peppers. Ideaal voor het geven van onze salades en stoofschotels een pittige smaak.
Sibaritia

Gepubliceerd op 14.52

4 /5

Granito Con Flores 75G

Wij presenteren onze traditionele kleine korreltje zout ibiza in dit originele en suggestieve mengsels.

ibiza zout vermengd met geselecteerde graniet rozenblaadjes, korenbloemen, oranjebloesem en goudsbloemen. Ideaal voor het kruiden van salades of gewoon om een ​​goede mozzarella búfala.sal van Ibiza te versieren is een uitstekend product lijn van keukenzout, allemaal gemaakt met 100% natuurlijke zout van de hoogste kwaliteit. ibiza zout wordt alleen verzameld in het natuurreservaat van "natuurlijke parc de ses Salines d'Eivissa". bevat geen additieven of conserveringsmiddelen en is niet onderworpen aan enige raffinageproces. langzaam drogen in de zon en de zachte grond in de oude stenen, dat is hoe ibiza zout wordt gemaakt, en is om deze reden dat meer dan 80 mineralen onderhoudt en sporenelementen. of simpelweg verwijderen of toe te voegen om het even wat. omdat een goede gezonde zout vereist niets meer dan zon, zee en wind. Real "glas van het leven!".

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Zout